XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 24 Ağustos 2022 #11 Egqe dedi: Ssi yollamadan isimi ve etiketini versem olur mu? SS de küfür var da. Genişletmek için tıkla... Adam kullanıyorsa kullanıyor neden rapor ediyorsun ki eninde sonunda banlanacak rapor etmene gerek yok.
Egqe dedi: Ssi yollamadan isimi ve etiketini versem olur mu? SS de küfür var da. Genişletmek için tıkla... Adam kullanıyorsa kullanıyor neden rapor ediyorsun ki eninde sonunda banlanacak rapor etmene gerek yok.
Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 706 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #12 XPLSG dedi: Adam kullanıyorsa kullanıyor neden rapor ediyorsun ki eninde sonunda banlanacak rapor etmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Kötü birisi demem yeterli fazla detay vermek istemiyorum.
XPLSG dedi: Adam kullanıyorsa kullanıyor neden rapor ediyorsun ki eninde sonunda banlanacak rapor etmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Kötü birisi demem yeterli fazla detay vermek istemiyorum.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.836 Makaleler 1 Çözümler 44 24 Ağustos 2022 #13 Desteğe bildirirsen ban yer.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #14 Niye ban sebebi ki? Sadece özelleştirme yapmıyor mu?
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.861 Çözümler 7 24 Ağustos 2022 #15 nickyokaga dedi: Niye ban sebebi ki? Sadece özelleştirme yapmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Discord Nitro özelliklerini modlayarak yapabiliyorsunuz diyedir büyük ihtimalle para kazanma amaçlı.
nickyokaga dedi: Niye ban sebebi ki? Sadece özelleştirme yapmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Discord Nitro özelliklerini modlayarak yapabiliyorsunuz diyedir büyük ihtimalle para kazanma amaçlı.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 24 Ağustos 2022 #16 nickyokaga dedi: Niye ban sebebi ki? Sadece özelleştirme yapmıyor mu? Genişletmek için tıkla... 3. parti uygulamaları Discord yasaklıyor maalesef.
nickyokaga dedi: Niye ban sebebi ki? Sadece özelleştirme yapmıyor mu? Genişletmek için tıkla... 3. parti uygulamaları Discord yasaklıyor maalesef.
buadamayniben Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 504 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #17 Egqe dedi: Ssi yollamadan isimi ve etiketini versem olur mu? SS de küfür var da. Genişletmek için tıkla... Küfürü pek takmazlar sadece rapor edilen tarafı incelerler diye düşünüyorum.
Egqe dedi: Ssi yollamadan isimi ve etiketini versem olur mu? SS de küfür var da. Genişletmek için tıkla... Küfürü pek takmazlar sadece rapor edilen tarafı incelerler diye düşünüyorum.
Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 706 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #18 Sıkıntı olabilir diye düşünmüştüm. buadamayniben dedi: Küfürü pek takmazlar sadece rapor edilen tarafı incelerler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...
Sıkıntı olabilir diye düşünmüştüm. buadamayniben dedi: Küfürü pek takmazlar sadece rapor edilen tarafı incelerler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...
buadamayniben Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 504 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #19 Egqe dedi: Sıkıntı olabilir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Şu Discord platformunda ne küfürler gördüm ben neler duydum ne olabilir
Egqe dedi: Sıkıntı olabilir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Şu Discord platformunda ne küfürler gördüm ben neler duydum ne olabilir
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 24 Ağustos 2022 #20 Kullanıyorsun diye ban yemezsin. Kullandığını belli ettiğin için ban yersin. Aklın varsa kimseye söylemezsin. Böylece istediğin kadar kullanabilirsin.
Kullanıyorsun diye ban yemezsin. Kullandığını belli ettiğin için ban yersin. Aklın varsa kimseye söylemezsin. Böylece istediğin kadar kullanabilirsin.