Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 706 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #21 298784 dedi: Kullanıyorsun diye ban yemezsin. Kullandığını belli ettiğin için ban yersin. Aklın varsa kimseye söylemezsin. Böylece istediğin kadar kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kullanmayacağım zaten.
298784 dedi: Kullanıyorsun diye ban yemezsin. Kullandığını belli ettiğin için ban yersin. Aklın varsa kimseye söylemezsin. Böylece istediğin kadar kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kullanmayacağım zaten.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 24 Ağustos 2022 #22 Egqe dedi: Hocam ben kullanmayacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Soruna cevap vermiş oldum hocam. Arkadaş belli etmiş dediğine göre. Raporla ban yesin.
Egqe dedi: Hocam ben kullanmayacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Soruna cevap vermiş oldum hocam. Arkadaş belli etmiş dediğine göre. Raporla ban yesin.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.858 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2022 #23 nickyokaga dedi: Niye ban sebebi ki? Sadece özelleştirme yapmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece yetkililerin görebildiği kanalları görebiliyorsun. Logdan denetim kaydından tut da her şeye erişebiliyorsun. Çok kötü bir şey çok...
nickyokaga dedi: Niye ban sebebi ki? Sadece özelleştirme yapmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece yetkililerin görebildiği kanalları görebiliyorsun. Logdan denetim kaydından tut da her şeye erişebiliyorsun. Çok kötü bir şey çok...
Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 706 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #24 298784 dedi: Soruna cevap vermiş oldum hocam. Arkadaş belli etmiş dediğine göre. Raporla ban yesin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
298784 dedi: Soruna cevap vermiş oldum hocam. Arkadaş belli etmiş dediğine göre. Raporla ban yesin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 24 Ağustos 2022 #25 nickyokaga dedi: Niye ban sebebi ki? Sadece özelleştirme yapmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Özelleştirme yapması da Discord kullanım şartlarına aykırı.
nickyokaga dedi: Niye ban sebebi ki? Sadece özelleştirme yapmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Özelleştirme yapması da Discord kullanım şartlarına aykırı.