love1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 497 Çözümler 4 9 Nisan 2025 #1 Better MC Essential kurmama izin vermiyor. Kurmana gerek yok benim kendi kurdugum seyle host yapabilirsin diyor ama o cok lagli oluyor. Essential nasıl yukleyebilirim BetterMC'ye? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2025
Better MC Essential kurmama izin vermiyor. Kurmana gerek yok benim kendi kurdugum seyle host yapabilirsin diyor ama o cok lagli oluyor. Essential nasıl yukleyebilirim BetterMC'ye?
xMamix Centipat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #2 Hocam nasıl yapacağınızı çözdüyseniz bana da anlatabilir misiniz rica etsem
skinwalker Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #3 xMamix dedi: Hocam nasıl yapacağınızı çözdüyseniz bana da anlatabilir misiniz rica etsem Genişletmek için tıkla... Essential ile uyumlu olmayan bazı modlar bulunmakta.Zamanında bende arkadaşlarımla oynamak için uğraşmıştım yukarıda ki sıralanmış modları kaldırıp Essential indirirseniz oynayabiliceğinizi düşünüyorum. (Better Mcnin online sağladığı moduda silmekte fayda var)
xMamix dedi: Hocam nasıl yapacağınızı çözdüyseniz bana da anlatabilir misiniz rica etsem Genişletmek için tıkla... Essential ile uyumlu olmayan bazı modlar bulunmakta.Zamanında bende arkadaşlarımla oynamak için uğraşmıştım yukarıda ki sıralanmış modları kaldırıp Essential indirirseniz oynayabiliceğinizi düşünüyorum. (Better Mcnin online sağladığı moduda silmekte fayda var)