Çözüldü Better Minecraft modu Linux Minecraft'a nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
22
Daha fazla  
Merhabalar. Ben Minecraft'ı Gentoo Linux'ta kullanıyorum. Fakat modpack CurseForge'dan indiriliyor. CurseForge indirme sayfasına baktığım zaman Linux desteği yok. Bunu Wine kullanmadan nasıl kurarım? Çünkü bir de Wine kuracak vaktim ve sabrım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Finch0900 Minecraft 1.17.1 + Forge sürümü.
https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/better-minecraft-modpack-new/files Şu linkte olanı Forge ile uyumlu olanıydı sanırım.

@Finch0900 .mcaddon uzantılı indirdiğim dosya çalışmadı. MediaFre'a modu yükleyip paylaşır mısın, rica etsem?
Bedrock versiyonu içindi o hocam. Yüklüyorum şu an.
@Zurnadürüm Better Minecraft [FORGE] - 1.17.1
Anca oldu hocam kusura bakmayın upload iyi değil.
Bunları direkt .minecraft klasörü içerisine atabilirsiniz. İşiniz bitince attığınız bütün dosyaları çıkartın klasörden.
Son düzenleme:
@Finch0900 Minecraft 1.17.1 + Forge sürümü.
https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/better-minecraft-modpack-new/files Şu linkte olanı Forge ile uyumlu olanıydı sanırım.

@Finch0900 .mcaddon uzantılı indirdiğim dosya çalışmadı. MediaFre'a modu yükleyip paylaşır mısın, rica etsem?
Bunları direkt .minecraft klasörü içerisine atabilirsiniz. İşiniz bitince attığınız bütün dosyaları çıkartın klasörden.

Son düzenleme:
Çözüm
Teşekkürler indiriyorum. Birazdan sonucu açıklarım.
@Finch0900 Çalışmadı. Ya da ben yanlış yaptım.
.minecraft klasöründe bunlar var:
1630957773587.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı