Betterdiscord ne işe yarar ve nasıl kurulur?

Betterdiscord ile Discord'u özelleştirebilirsiniz. Pluglinler yani eklentiler ve temalar ekleyebiliyorsunuz. Bende bunu nasıl yapacağınızı göstereceğim. Başlayalım o zaman:

İlk olarak atıığım linkten Betterdiscord'u kuruyoruz:

Kurulduktan sonra Discord'un ayarlarına gitmemiz lazım:

Daha sonra Pluglins yazan yere kadar iniyoruz:

Sonra linkini atığım paketi indiriyoruz.(Paket tamamen benimdir.)
Daha sonra paketi açıp pluglins ve themes klasörünü kopyalıyoruz ve şu işlemleri yapıyoruz:

Daha sonra betterdiscord klasörüne paketimdeki klasörleri yapıştırıyoruz.

Bitti. Şimdi size kaç tane pluglin ve tema olduğunu söyleyeyim.

Saydığım kadarıyla 37 pluglin ve 4 tema var.

2 tane pluglinin ne işe yaradığını açıklayacağım:

1. PluglinRepo: Discord ayarlarından pluglin indirmenizi sağlar.

2. ThemeRepo: PluglinRepo'nun temalar için üretilmiş halidir.

Bu kadardı.

Dosya Ekleri

• 1634033381166.png
    4,1 KB · Görüntüleme: 190
Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum ama kullanmak isteyen arkadaşlar illaki var ve ban yeme olasılığın düşük. Sonra bu konu *betterdiscord ban SEbebebir* diyenlerle dolacak. Yazmayın şöyle şeyler.

Düşük olabilir, ama ban sebebi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bi rehber yapıyoz insanlarda ban sebebi diyor. Haklısınız ama ban yeme olasılığınız çok düşük.

Çok uzun süre kullandım arkadaşlarımla beraber hiç ban yeme durumu yaşanmadı. Güzel rehber olmuş elinize sağlık.

Ben şimdi bu rehberi Discord'un desteğine gidip şikayet edebilirim. Senide banlatabilirim çünkü Discord ismin falan rehberde var.
Hocam tam ismim değil rehberde gözüken. Ayrıca banane.

Rehber gayet güzel arkadaşlarım yıllardır kullanıyor hiçbir şey olmadı. Ben de kullanacağım şimdi. WhatsApp Aero'ya benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…