Betternet güvenli mi?

• Konuyu başlatan Ofoz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 6.151
Bu uygulama birçok kez crackli olarak çıkmıştı crackli çıkan yazılım (hem de bu VPN) ne kadar güvenli olabilir ki?
Bir uygulamanın cracki yapılır lakin bu o uygulamadan bir sunucuya bağlanıp o sunucuda da benim yaptığım işlemler geçebiliyorsa o uygulama crack adı altında veri satarak para kazanma amaçlı iş görüyordur. (bu benim düşüncem olup hiçbir gerçek dayanağı yoktur)
Nete 'Betternet Privacy Policy' yazarsan daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin.

hayır tabii ki böyle bir durum söz konusu değil.
Ben direk bilgisayara bile indirdim. Güzel gibi. Güvenli gibi henüz sorun yaşamadım.
Tamamdır ozaman.
Bu uygulama birçok kez crackli olarak çıkmıştı crackli çıkan yazılım (hem de bu VPN) ne kadar güvenli olabilir ki?
Bir uygulamanın cracki yapılır lakin bu o uygulamadan bir sunucuya bağlanıp o sunucuda da benim yaptığım işlemler geçebiliyorsa o uygulama crack adı altında veri satarak para kazanma amaçlı iş görüyordur. (bu benim düşüncem olup hiçbir gerçek dayanağı yoktur)
Nete 'Betternet Privacy Policy' yazarsan daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin.
Yani bu Google Play Store dan ekleniyor da bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı