Beyaz 9060XT önerisi

Bütçe
18.600

Eminss0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 4300G
XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16
B450M-A Pro Max
Crucial P3 Plus 1TB
XFX Swift 9060XT OC 16G White var. Aklımda 3 fanlı TR'de mevcut olan tek 9060XT. Diğer seçenek de Sapphire Pure ancak 2 fanlı olması nedeniyle biraz uzaklaştım. Hangisini önerirsiniz?

XFX Swift 9060XT OC 16g white var. Aklımda 3 fanlı TR'de mevcut olan tek 9060XT. Diğer seçenek de Pure ancak 2 fanlı olması nedeniyle biraz uzaklaştım. Hangisini önerirsiniz?

Sapphire önerirdim ben Recep Baltaş şuna benzer bir şey demişti sanırım yanlış olmasın çok 3 fanlı GPU gördüm ama neredeyse hiçbiri 1 fanı olan kadar iyi soğutamadı yani anlayacağın fanlar seni korkutmasın bazı arkadaşlarda Sapphire soğutma sistemini övüyordu.

Sapphire önerirdim ben Recep Baltaş şuna benzer bir şey demişti sanırım yanlış olmasın çok 3 fanlı GPU gördüm ama neredeyse hiçbiri 1 fanı olan kadar iyi soğutamadı yani anlayacağın fanlar seni korkutmasın bazı arkadaşlarda Sapphire soğutma sistemini övüyordu.

Kasa 3500X ve çok büyük diyebilirim, çok hoş durmuyor maalesef küçük ekran kartı ve mATX anakart ile. XFX olan kartın da soğutması fena değil diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı