Çözüldü YouTube Beyaz ekran oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba. YouTube'da görüntü bu şekilde normalde yan tarafta yorumlar alt tarafta da başka video önerileri çıkması gerekirken böyle görünüyor. Beğenme yorum yapma paylaşma falan hiçbir şey görünmüyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm premium olduğum için YouTube bana test etmem için yeniden tasarlanan izleme sayfası erişime açmış testerden çıktım sorun çözüldü.
Böyle sorun yaşayan olursa resimdeki premium avantajlarından test aşamasındaki yeni özellikleri deneyin kısmından yeniden tasarlanan izleme sayfasın'dan testeri iptal ederseniz sorun çözülür.

Bu da kanıt.
Arkadaşlar sorunu çözdüm premium olduğum için YouTube bana test etmem için yeniden tasarlanan izleme sayfası erişime açmış testerden çıktım sorun çözüldü.
Böyle sorun yaşayan olursa resimdeki premium avantajlarından test aşamasındaki yeni özellikleri deneyin kısmından yeniden tasarlanan izleme sayfasın'dan testeri iptal ederseniz sorun çözülür.

Bu da kanıt.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    99,4 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_2.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 107
Çözüm
Aynı sorunu hala yaşıyorum ve ben de premium üyelik de yok. işaretlenen çözüm, kesin çözüm değil malesef

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…