jeynz42
Femtopat
Daha fazla
Selamünaleyküm.
Bu seçtiklerim iyi midir? Bütçem 60k. Kalitesi nasıldır bilmiyorum hiçbirinin ama Beko buzdolabında çok başarılı diye biliyorum ve görünüşü de çok şıktı. Sizce bu seçtiklerim nasıldır? Faizsiz 6 ay ile alacağım.
Buzdolabı.
www.n11.com
Çamaşır makinesi.
www.n11.com
Bulaşık makinesi.
www.n11.com
Bu seçtiklerim iyi midir? Bütçem 60k. Kalitesi nasıldır bilmiyorum hiçbirinin ama Beko buzdolabında çok başarılı diye biliyorum ve görünüşü de çok şıktı. Sizce bu seçtiklerim nasıldır? Faizsiz 6 ay ile alacağım.
Buzdolabı.
Beko 670475 MB 475 LT No-Frost Kombi Tipi Buzdolabı Fiyatları ve Özellikleri
Beko 670475 MB 475 LT No-Frost Kombi Tipi Buzdolabı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bosch WGA242Z0TR 1200 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Özellikleri
Bosch WGA242Z0TR 1200 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bosch SMS26DW00T 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Fiyatları ve Özellikleri
Bosch SMS26DW00T 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.