Wolkryy Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 86 24 Haziran 2024 #1 Merhaba, arkadaşlar beyaz kablolu kablosuz mouse arıyorum elimde Razer DeathAdder var. Onunda scrollu kronik o yüzden değiştirmeyi dusunuyorum. Aklımda M800 Pro var. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2024
Merhaba, arkadaşlar beyaz kablolu kablosuz mouse arıyorum elimde Razer DeathAdder var. Onunda scrollu kronik o yüzden değiştirmeyi dusunuyorum. Aklımda M800 Pro var.
VolkanSener Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 138 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRIX B250F GAMING Anakart Intel i5 6500 İşlemci XPG 8x2 GB Ram GTX 1060 6 GB Ekran Kartı 1TB M2 SSD 500GB SATA SSD Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #2 Pulsar mouselarda iyi bir göz atabilirsin.
Wolkryy Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 86 24 Haziran 2024 #3 VolkanSener dedi: Pulsar mouselarda iyi bir göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakayım hocamda RGB'li cok hafif olmayan tarz lazım Glorious'un modolleri nasıldır Minecraft'ta FPS oyunlarında da iş görecek lazım.
VolkanSener dedi: Pulsar mouselarda iyi bir göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakayım hocamda RGB'li cok hafif olmayan tarz lazım Glorious'un modolleri nasıldır Minecraft'ta FPS oyunlarında da iş görecek lazım.
VolkanSener Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 138 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRIX B250F GAMING Anakart Intel i5 6500 İşlemci XPG 8x2 GB Ram GTX 1060 6 GB Ekran Kartı 1TB M2 SSD 500GB SATA SSD Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #4 Wolkryy dedi: Bakayım hocamda RGB'li cok hafif olmayan tarz lazım Glorious'un modolleri nasıldır Minecraft'ta FPS oyunlarında da iş görecek lazım. Genişletmek için tıkla... Glorious da iyidir ben şu anda Razer kullanıyorum Glorious Model O Wireless'a geçmeyi düşünüyorum.
Wolkryy dedi: Bakayım hocamda RGB'li cok hafif olmayan tarz lazım Glorious'un modolleri nasıldır Minecraft'ta FPS oyunlarında da iş görecek lazım. Genişletmek için tıkla... Glorious da iyidir ben şu anda Razer kullanıyorum Glorious Model O Wireless'a geçmeyi düşünüyorum.