LOGITECH G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
200 lira daha koyabilirsen güzel bir mouse öneririm.
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
200 TL daha kastırıp bunu al, keyfini sür.
Hocam zaten 1000 civarı dedim. 1500'e kadar çıkarım.LOGITECH G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
200 lira daha koyabilirsen güzel bir mouse öneririm.
Bende bu farenin kablolusu var 4 senedir kullanıyorum gayet de iyi sinirden çok vurdum çarptım hiçbir şey olmadiayrıca Logitech'in G HUB adlı bir Driver'ı var çok sade ve güzel öneririm.
O zaman R1 modelini alabilrisiniz.Hocam zaten 1000 civarı dedim. 1500'e kadar çıkarım.
Hocam normal şartlarda elektronik istikrar ve malzeme kalitesi açısından daha iyi ürünler var. Ancak optimizasyon, yazılım desteği, arabirim uygunluğu vb. özellikler dolayısıyla logitech öneririm. Baş ağrıtmayacaktır. Uzun yıllar güncel bir şekilde kullanabilirsiniz. Kablosuz ve beyaz istemeniz çemberi daralttığı için F/P kısmından vazgeçmelisiniz.Hocam zaten 1000 civarı dedim. 1500'e kadar çıkarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.