Beyaz kablosuz mouse tavsiyesi

batiwankenobi

Hectopat
Daha fazla  
Selam iyi sosyaller. Beyaz kablosuz bir Gaming mouse arıyorum. Destiny 2 mouse pad aldığım için Steel Series olursa fena olmaz bundan önce aldığım Steel Series ürünlerinden oldukça memnun kalmıştım. Bütçem 2500 civarında bir tık daha yükseltebilirim atılacak ürünlere göre.

Merak ettiğim konu ise 2.4 GHz bir kablosuz kulaklık kullanıyorum. Zaten bu ikisi çakışma yaparlar mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam iyi sosyaller. Beyaz kablosuz bir Gaming mouse arıyorum. Destiny 2 mouse pad aldığım için Steel Series olursa fena olmaz bundan önce aldığım Steel Series ürünlerinden oldukça memnun kalmıştım. Bütçem 2500 civarında bir tık daha yükseltebilirim atılacak ürünlere göre.

Merak ettiğim konu ise 2.4 GHz bir kablosuz kulaklık kullanıyorum. Zaten bu ikisi çakışma yaparlar mı acaba?
VGN Dragonfly Wireless. İkinci sorunuza gelirsek, hayır bir çakışma yaşamazsınız.

Pek fazla beyaz steelseries ürünü yok bu bütçede.

Steelseries alınmaz;
R1 modelini alıp bir de dongle alın;

SteelSeries alınmaz;
R1 modelini alıp bir de dongle alın;

Teşekkürler cevaplarınız için herkes bunu önerdiğine göre güzeldir ancak R1 modeli için 2K dongle almalısınız diyor bu aldığım aynı işlevi görecek midir?

Teşekkürler cevaplarınız için herkes bunu önerdiğine göre güzeldir ancak R1 modeli için 2K dongle almalısınız diyor bu aldığım aynı işlevi görecek midir?
Dongle almazsanız maksimum 1000Hz'e kadar kullanabileceksiniz, ilk 2 modelinden birini + dongle alırsanız 2000Hz'e kadar, son 2 modelinden birini + dongle alırsanız da 4000Hz'e kadar kullanabileceksiniz, sizin tercihinize kalmış bir durum fakat bana kalırsa hazır alıyorken iyisini alıp dongle ile beraber temin etmek daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı