Beyaz klavye tavsiyesi

Semih2516

Hectopat
Daha fazla  
Beyaz setup dizmeye karar verdiğim için güzel bir tane klavye lazım. Mekanik ama blue switch istemiyorum gece çok kafa şişiriyor. Boyutu çok önemli değil ama %75 olursa daha iyi olur. Hızlı tepkime olsun. Markası çok önemli değil (diğer donanımlarımda Razer o yüzden Razer olsa fena olmaz). Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar manyetik switchlimi istiyorsunuz? Daha doğrusu bu klavyeyi ne için kullanıcaksınız eğer ki benim için ses önemli diyorsanız farklı FPS oynayacağım deli gibi derseniz farklı klavye önereceğim.

Beyaz setup dizmeye karar verdiğim için güzel bir tane klavye lazım. Mekanik ama blue switch istemiyorum gece çok kafa şişiriyor. Boyutu çok önemli değil ama %75 olursa daha iyi olur. Hızlı tepkime olsun. Markası çok önemli değil (diğer donanımlarımda Razer o yüzden Razer olsa fena olmaz). Önerilerinizi bekliyorum.

Razer Huntsman mini beyaz vardı 60-65 boyutunda olması gerek Razer ekosisteminiz için onu tercih edebilirsiniz bence.

Razer olduğu için bunu atıyorum yoksa bu bütçede daha iyisini çok rahat bulursunuz.

Razer'ın bu modelinde Rapid Trigger özelliği varmış ama rengi siyah, beyaz keycaps lazım.

Onun haricinde ASUS ROG Azoth var ama beyazının fiyatı şuan uçmuş 8kya tekrar ne zaman satılır bilemiyorum. Birde Azoth'ta Rapid Trigger SOCD vs. özellikleri yok diye biliyorum ama kablosuz 75 boyutunda küçük bir ekranı var hoş bir klavye.

Son düzenleme:

Razer alınmaz.

Bütçe 8000 TL hocam.

Genel olarak FPS oyunu için

Egenin attığı klavyeler iyi göz atılabilir
Keycap değişirim derseniz
Eğer uğraşmak istemezseniz atılan Akko her konuda memnun eder, atılan klavyenin 2 side üzmez attığım klavyeyle pek farkları yok.

Bütçe 8000 TL hocam.

Egenin attığı klavyeler iyi göz atılabilir
Keycap değişirim derseniz
Eğer uğraşmak istemezseniz atılan Akko her konuda memnun eder, atılan klavyenin 2 side üzmez attığım klavyeyle pek farkları yok.

ASUS ROG Azoth (NX Snow Switch) beyaz kullanıyorum. Muntazam bir yazım hissiyatı var. Bazen hiçbir şey yapmasam da yazı yazıyorum. Sorular varsa alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı