Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.287 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #1 Klasse'den Pro serisi 90x40 bir mouse pad alacağım fakat hangi rengi alsam bilemedim. Beyaz renk bir setup kurmaya çalışıyorum; klavye beyaz, mouse da beyaz alacağım. Bunun altına hangi renk gider? Aşağıdaki 3 tane arasında gidip geliyorum. Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com
Klasse'den Pro serisi 90x40 bir mouse pad alacağım fakat hangi rengi alsam bilemedim. Beyaz renk bir setup kurmaya çalışıyorum; klavye beyaz, mouse da beyaz alacağım. Bunun altına hangi renk gider? Aşağıdaki 3 tane arasında gidip geliyorum. Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.327 Çözümler 53 15 Ekim 2025 #2 Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com İkisinden biri bence.
Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com İkisinden biri bence.
efeist Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Biostar A320M | CPU: AMD Ryzen 5 5500 | GPU: Biostar AMD RX 560 4GB | RAM: Corsair Vengeance LPX 2 x 8 GB 3000 Mhz CL16 | SSD: Netac 240GB | Kasa: Gamegaraj Pollux 3TD | Mouse: Razer Deathadder V2 X | Klavye: Red Dragon Fizz | Kulaklık: Gamenote H2002p | Monitör: ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23.8 1920x1080 165Hz 1ms HDMI DP Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #3 Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Fazlasıyla güzel duracaktır bence.
Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Fazlasıyla güzel duracaktır bence.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.287 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #4 Burak Karabal dedi: Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com İkisinden biri bence. Genişletmek için tıkla... Açıkçası bende Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Bu ikisi arasında kaldım.
Burak Karabal dedi: Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com İkisinden biri bence. Genişletmek için tıkla... Açıkçası bende Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Bu ikisi arasında kaldım.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.327 Çözümler 53 15 Ekim 2025 #5 Fenerbahçelii dedi: Açıkçası bende. Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Bu ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Renkli olan uyumsuz bayağı. İlk attığın daha mantıklı.
Fenerbahçelii dedi: Açıkçası bende. Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Bu ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Renkli olan uyumsuz bayağı. İlk attığın daha mantıklı.
efeist Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Biostar A320M | CPU: AMD Ryzen 5 5500 | GPU: Biostar AMD RX 560 4GB | RAM: Corsair Vengeance LPX 2 x 8 GB 3000 Mhz CL16 | SSD: Netac 240GB | Kasa: Gamegaraj Pollux 3TD | Mouse: Razer Deathadder V2 X | Klavye: Red Dragon Fizz | Kulaklık: Gamenote H2002p | Monitör: ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23.8 1920x1080 165Hz 1ms HDMI DP Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #6 Fenerbahçelii dedi: Açıkçası bende. Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Bu ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer parçaların tamamen beyaz ise renkli olan sırıtabilir siyah beyaz olan daha şık durur gibi bence.
Fenerbahçelii dedi: Açıkçası bende. Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com Bu ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer parçaların tamamen beyaz ise renkli olan sırıtabilir siyah beyaz olan daha şık durur gibi bence.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.287 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #7 Burak Karabal dedi: Renkli olan uyumsuz bayağı. İlk attığın daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Renkli olan almak ne gibi durumlarda mantıklı olur hoşuma gitti fakat setupda güzel durmayabilir dediğin gibi.
Burak Karabal dedi: Renkli olan uyumsuz bayağı. İlk attığın daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Renkli olan almak ne gibi durumlarda mantıklı olur hoşuma gitti fakat setupda güzel durmayabilir dediğin gibi.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.327 Çözümler 53 15 Ekim 2025 #8 Fenerbahçelii dedi: Renkli olan almak ne gibi durumlarda mantıklı olur hoşuma gitti fakat setupda güzel durmayabilir dediğin gibi. Genişletmek için tıkla... Bence siyah beyaz ağırlıklı alın.
Fenerbahçelii dedi: Renkli olan almak ne gibi durumlarda mantıklı olur hoşuma gitti fakat setupda güzel durmayabilir dediğin gibi. Genişletmek için tıkla... Bence siyah beyaz ağırlıklı alın.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.287 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #9 Burak Karabal dedi: Bence siyah beyaz ağırlıklı alın. Genişletmek için tıkla... Sipariş verdim teşekkürler ikinizede.
Burak Karabal dedi: Bence siyah beyaz ağırlıklı alın. Genişletmek için tıkla... Sipariş verdim teşekkürler ikinizede.