Olabildiğince ucuz istiyorum. Bütçe sınırım yok.
2. el Ajazz AK33 Red Switch beyaz renk buldum bir tane 580 liraya ama daha uygun fiyatlısı varsa daha iyi olur. Mekanik olması şart değil. İkinci el de önerebilirsiniz.
Mouse pad olarak da net bir bütçem yok. Beyaz ve speed olması yeterli. Ama dümdüz beyaz olsun sadece.
Bu ürünü düşündüm ancak hem harflerde RGB bulunmaması hem vergiler dahil 410 TL'ye gelmesi hem de membran olması pek mantıklı gelmedi.
Bu ürünü düşündüm ancak hem harflerde RGB bulunmaması hem vergiler dahil 410 TL'ye gelmesi hem de membran olması pek mantıklı gelmedi.
Markayı ilk defa duydum ancak bu güzelmiş. Mekanik olarak bir öneriniz var mı peki?
Şu ikisine bakabilirsiniz:Markayı ilk defa duydum ancak bu güzelmiş. Mekanik olarak bir öneriniz var mı peki?
Bu klavye daha çok hoşuma gitti, diğeriyle aynı fiyat olmasına karşın red switch varmış.
Bütçe sorununuz yoksa kesinlikle bunu öneririm.Markayı ilk defa duydum ancak bu güzelmiş. Mekanik olarak bir öneriniz var mı peki?
Büyüğü speed olarak geçiyor. Sadece mouse için olanı replika değilse(sanmıyorum) bu da speed idir. İsterseniz siz de biraz bakın.Glorious mouse pad speed, değil mi hocam? Çünkü mouseuma Wraith skatez de alıp maksimum hıza erişmek istiyorum.
Büyüğünün linki var mı? 80x30 ve 90x40 önerilere de açığım.Büyüğü speed olarak geçiyor. Sadece mouse için olanı replika değilse(sanmıyorum) bu da speed idir. İsterseniz siz de biraz bakın.