R requiem27 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #1 Beyaz bir klavye almayı düşünüyorum. Fakat bazı sorular var aklımda. Birincisi zamanla tuşlarda sararma olur mu? İkincisi TKL klavye olması düşündürüyor daha önce hiç kullanmadım. Düşündüğüm klavye bu: ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
Beyaz bir klavye almayı düşünüyorum. Fakat bazı sorular var aklımda. Birincisi zamanla tuşlarda sararma olur mu? İkincisi TKL klavye olması düşündürüyor daha önce hiç kullanmadım. Düşündüğüm klavye bu: ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
Popstexe12 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 331 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #2 Çok eskimesi lazım hatta sararmayabilebilir üstüne yiyecek, içecek dökülürse sararabilir.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 31 Ekim 2022 #3 Evet sararır ama kalitesine bağlı sararma süresi değişir.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 31 Ekim 2022 #4 requiem27 dedi: Beyaz bir klavye almayı düşünüyorum. Fakat bazı sorular var aklımda. Birincisi zamanla tuşlarda sararma olur mu? İkincisi TKL klavye olması düşündürüyor daha önce hiç kullanmadım. Düşündüğüm klavye bu: ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM Genişletmek için tıkla... Hocam bende var beyaz klavye çok hoş duruyor şuan durumu iyi.
requiem27 dedi: Beyaz bir klavye almayı düşünüyorum. Fakat bazı sorular var aklımda. Birincisi zamanla tuşlarda sararma olur mu? İkincisi TKL klavye olması düşündürüyor daha önce hiç kullanmadım. Düşündüğüm klavye bu: ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM Genişletmek için tıkla... Hocam bende var beyaz klavye çok hoş duruyor şuan durumu iyi.
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.703 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #5 Kaliteli ürünlerde bu durum elbet göz önünde bulundurularak yapılıyordur diye düşünüyorum hocam.
bkralc Hectopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #6 Sararana kadar zaten sıkılırsın o klavyeden uzun bir süreç.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 31 Ekim 2022 #7 requiem27 dedi: Beyaz bir klavye almayı düşünüyorum. Fakat bazı sorular var aklımda. Birincisi zamanla tuşlarda sararma olur mu? İkincisi TKL klavye olması düşündürüyor daha önce hiç kullanmadım. Düşündüğüm klavye bu: ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS alıyorsunuz. Sararma olsa bile 1 - 2 sene sonra olmaz gayet kaliteli. Ayrıca klavye güzel.
requiem27 dedi: Beyaz bir klavye almayı düşünüyorum. Fakat bazı sorular var aklımda. Birincisi zamanla tuşlarda sararma olur mu? İkincisi TKL klavye olması düşündürüyor daha önce hiç kullanmadım. Düşündüğüm klavye bu: ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS alıyorsunuz. Sararma olsa bile 1 - 2 sene sonra olmaz gayet kaliteli. Ayrıca klavye güzel.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.061 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #8 bkralc dedi: Sararana kadar zaten sıkılırsın o klavyeden uzun bir süreç. Genişletmek için tıkla... 17 yıldır aynı klavye var ama bende, bu bi de sosyete bir şeye benziyor 27 yıla kadar yolu var.
bkralc dedi: Sararana kadar zaten sıkılırsın o klavyeden uzun bir süreç. Genişletmek için tıkla... 17 yıldır aynı klavye var ama bende, bu bi de sosyete bir şeye benziyor 27 yıla kadar yolu var.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 31 Ekim 2022 #9 2250TL veriyorsunuz bir zahmet sararmasın.
Eeries Kilopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 837 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer AM4 31 Ekim 2022 #10 TKL klavyelerin normal klavyelere göre eğer numlock kısmını kullanmıyorsanız hiç bir farkı yok. Sararma yapmaz, kaliteli bir ürün. Uzun yıllar sonra yaparsa da keycaps alıp devam edersiniz.
TKL klavyelerin normal klavyelere göre eğer numlock kısmını kullanmıyorsanız hiç bir farkı yok. Sararma yapmaz, kaliteli bir ürün. Uzun yıllar sonra yaparsa da keycaps alıp devam edersiniz.