Beyaz mouse önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bütçede sınır yok içime sindiği müddetçe. Wireless ve beyaz olsun, alabileceğim en iyisi olsun istiyorum. Tutuşum fingertip-claw arası gibi bir şey sanırım. Elim küçük, halihazırda Viper Mini kullanıyorum. Boyut olarak bu şekil bir şey daha iyi olur.

1703174891631.png

Deathadder V3 biraz büyük gelebilir fakat, yine de önermek istedim.

Bütçede sınır yok içime sindiği müddetçe. Wireless ve beyaz olsun, alabileceğim en iyisi olsun istiyorum. Tutuşum fingertip-claw arası gibi bir şey sanırım. Elim küçük, halihazırda Viper Mini kullanıyorum. Boyut olarak bu şekil bir şey daha iyi olur.
Glorious model o olabilir.

Glorious model o olabilir.
Bu model hem kablolu hem de sınırsız bütçe en iyi mouse için mantıklı değil sanki. Sensörü en iyi alınabilecek en kaliteli mouseu arıyorum.

Eki Görüntüle 2060350
Deathadder V3 biraz büyük gelebilir fakat, yine de önermek istedim.
G Pro X de çok öneriliyor hocam onlara ne diyorsun? Alabileceğim en iyi sensöre sahip mouse ne olabilir başka? Bir de viper pro ile v3 arasında hangisinin sensörü daha iyi?

Claw-fingertip için alacagin en guzel modellerden birisi, Viper V2 Pro. Viper Mini den azcik daha büyük.
G Pro X de çok öneriliyor hocam onlara ne diyorsun? Alabileceğim en iyi sensöre sahip mouse ne olabilir başka? Bir de viper pro ile v3 arasında hangisinin sensörü daha iyi?
Superlight fiyatina gore cop bir mouse. Viper V2 Pro ile V3 Pronun sensör switch her şey ayni. Verdiği hisler farklı sadece.

O da iyi bir fare fakat switchlerinden ötürü ileride çift tıklama sorunlarıyla karşılaşma ihtimaliniz yüksek, bu sebepten ötürü önermiyorum. Bir de şarj girişi Micro-USB, 2023 yılındayız artık Type-C kullanalım değil mi :)? Şuan piyasanın en iyi sensörü belirttiğim iki farede mevcut, Razer Focus Pro 30K.
Ek olarak Razer Cobra Pro modeline de bakabilirsiniz, boyutları Viper Mini ile aynı;

Technopat Haberler

Geri
Yukarı