Beyaz mouse sararir mi?

wlartss

Decapat
Daha fazla  
Yakin zamanda bir mouse alacağım ve beyaz almayi dusunuyordum fakat sararma falan olur mu? Cunku elim gercekten cok terliyor. Bunun hakkinda bir bilgisi olan varsa, yardimci olursa cok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakin zamanda bir mouse alacağım ve beyaz almayi dusunuyordum fakat sararma falan olur mu? Cunku elim gercekten cok terliyor. Bunun hakkinda bir bilgisi olan varsa, yardimci olursa cok mutlu olurum.
Sararma değilde anormal kir topluyor, görünüşüne çok takılıyorsanız fazlasıyla temizlemeniz gerekicek.

Mouse da kullanılan malzeme kalitesine göre değişir hocam.

Elin çok terliyorsa beyaz mouse zamanla sararma yapabilir, ama daha çok mouse kalitesi önemlidir tabii ki.

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum herhangi bir sararmayla karşılaşmadım.

Razer Basilisk v3 DeathAdder V3 pro, Viper V2 pro, G502X,Superligth 1/2'ler sararıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…