Beyaz pudding keycaps önerisi

Fleure

Decapat
Daha fazla  
Dk61e klavyem var. RGB'si çok güzel fakat keycapsler ışık geçirmiyor diye o kadar güzel durmuyor. Ondan dolayı beyaz keycaps arayışındayım. Bütçem maksimum 500 TL. Yurt dışı olabilir.

SteelSeries'in kendi sattıkları 500 TL diye biliyorum onlar uyumlu olması lazım bir bakın isterseniz.

SteelSeries'in kendi sattıkları 500 TL diye biliyorum onlar uyumlu olması lazım bir bakın isterseniz.
link ?

Ve kaliteli mi?

11.7AU $ 63% OFF|129 tuşları puding Keycaps OEM profil PBT çift atış için klavye tuş Mx anahtarı mekanik klavye ISO düzeni RGB arkadan aydınlatmalı anahtar kapaklar| | - AliExpress hocam bu olur mu 235TL ama vergi nasıl ödeniyor AliExpress'te bilmiyorum.

Aliexpress de vergileri artık sitede veriyorsun ama bence aliexpress den birşey alma benim çok başım yandı bu sene toplam 7k lık malı gümrükte bıraktılar hepsi de TR gümrük şartlarına uygun ve vergisi ödenmişken geri para da alamıyorsunuz.

Steelseries deki keycapsler zaten çok kaliteli 2 tür var diye biliyorum bu üst segment keycaps.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…