Beyaz RGB klavye tavsiyesi

Bu attığım alınabilir hocam onun dışında RGB çerçeveli versiyonu yok daha demin bir tane atmıştım sildim bilindik bir model olmadığı için.

Hocam sildiğiniz nasıl bir klavyeydi?

Öncelikle ürün görsellerinini çoğu 3D render olduğundan yanıltıcı olabilir. Beyaz ürünler tabii ki ışığı daha fazla yansıttığından siyahlara nazaran daha parıl parıl oluyorlar.

Bu arada ben de konu sahibi gibiydim zamanında ama inanın öyle gelip geçici havası sönen bir heves ki, sonra ben paramı ne kadar çok saçma şeye harcamışım dedirtiyor.

Aslında yan kısımlarında da RGB olan klavyeler vardı. Bu arada yurtdışı klavyelerin hemen hemen hepsi küçük Enter tuşlu İngilizce klavyeler. Önceden kullanmıyorsanız zamanla alışıyorsunuz.

Bu ürünü sadece örnek olması açısından gönderdim. Şeffaf keycaps RGB'yi tavan yaptırır.

Klavyede dikkat etmeniz gereken kırmızı switch olması ve switch ömrünün yanı sıra kaliteli keycaps ve Gasket dediğimiz sesi daha güzel yapan bir montaj sistemli klavyelere bakabilirsiniz.

Hocam bu üründen başka önerebileceğiniz ürün var mıdır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
acaba aradığım şeyi bulmuş olabilir miyim? bu klavye hakkında fikirleriniz nedir?

Son düzenleme:
Gamakay benim bildiğim custom klavye markası, yanlış biliyor olabilirim. Neden kendi klavyeni kendin tasarlamıyorsun? Nextime 75 transparan gibi kasa alıp kendin build yapabilirsin. Kasa seçimi, pbt seçimi, switch seçimi her şeyi transparan şeklinde yapıp rgb ışıklara boğulabilirsin.

bu klavye seni üzmeyecektir. ayrıca istediğin pavyon havası var gibi ışıklandırmasında

Çevresine RGB şerit çekebilir miyim? Bir de Türkçe kaynak var mıdır? biraz aradım ama türkçe pek bulamadım

Çevresine RGB şerit çekebilir miyim? Bir de Türkçe kaynak var mıdır? biraz aradım ama türkçe pek bulamadım
Burak Şolt isimli kanal bir zamanlar custom klavye yapmıştı. Teknolojiye atarlanan adam da gamakay üzerine yapmıştı. Youtube ya yazınca bulabiliyosun.

Burak şolt isimli kanal bir zamanlar Custom klavye yapmıştı. Teknolojiye atarlanan adam da GamaKay üzerine yapmıştı. YouTube'ya yazınca bulabiliyosun.

Hocam YouTube'a yazmıştımda bu kadar RGB yapanı bulamamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…