Arkadaşlar konuya tıklayıp girdiyseniz 1 cümle de olsa bir fikir verin rica ediyorum. 2 adet mouse pad alacağım. Bir tanesi şunun beyazı. Ve bunu mouse için kullanacağım. Bir de klavye için RGB'li beyaz mouse pad bakıyorum. Öneriniz varsa link atar mısınız? Klavyem, farem ve masam beyaz. Sizce iyi durur mu bu şekilde yapsam?
Arkadaşlar 2 adet mouse pad alacağım. Bir tanesi şunun beyazı. Ve bunu mouse için kullanacağım. Bir de klavye için RGB'li düz beyaz mouse pad bakıyorum. Öneriniz varsa link atar mısınız? Klavyem, farem ve masam beyaz. Sizce iyi durur mu?
Sarftech Rgb Beyaz Speed Yüzey Mouse Pad 90x40 Cm 13 Farklı Renk Modu Su Geçirmez Oyuncu Gaming Xl Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Sarftech Rgb Beyaz Speed Yüzey Mouse Pad 90x40 Cm 13 Farklı Renk Modu Su Geçirmez Oyuncu Gaming Xl Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ledler klavyeyi engelliyor derken hocam ? Zaten klavyeyi sabit bir noktaya koydum ve hiç kıpratmadan kullanıyorum. E-sporcu misali yana doğru çevirip oynuyorum. Yine de sıkıntı mı olur anlayamadım.
LED'ler klavyeyi engelliyor derken hocam? Zaten klavyeyi sabit bir noktaya koydum ve hiç kıpratmadan kullanıyorum. E-sporcu misali yana doğru çevirip oynuyorum. Yine de sıkıntı mı olur anlayamadım.