Arkadaşlar S22 aldım internetten ve kutuda gelen şarj kablosu siyah. Telefon ise beyaz renk. Bu normal bir durum mu?
Hepsiburada üzerinden TeleMarkt satici.Hangi siteden aldınız ?
Tamamdır bakayım.Samsung beyaz renkli cihaza beyaz şarj kablosu siyah renkli cihaza siyah kablo koyduğunu sanmıyorum. Bende Oppo A55 var telefonun rengi siyah ama şarj kablosu beyaz örneğin. Emin olmak isterseniz inceleme videolarına bakın.
Tamamdır bakayım.Samsung beyaz renkli cihaza beyaz şarj kablosu siyah renkli cihaza siyah kablo koyduğunu sanmıyorum. Bende Oppo A55 var telefonun rengi siyah ama şarj kablosu beyaz örneğin. Emin olmak isterseniz inceleme videolarına bakın.
Orijinal malzemeyi çalıp yerine yan sanayi kablo yapıştırmış olabilir. (Günahını da almayayım)Hepsiburada üzerinden TeleMarkt satici.
Tamamdır bakayım.
Yok izledim şimdi bir tane video siyah çıkıyor. Ben telefon rengiyle aynı olur diye düşünmustum.Orijinal malzemeyi çalıp yerine yan sanayi kablo yapıştırmış olabilir. (Günahını da almayayım)
Evet.Siyah kablo çıkması normal. Phantom White değil mi sizinki de?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.