Beyaz sistem önerisi

ygtgngr

Femtopat
Daha fazla  
Beyaz bir sistem toplamayı düşünüyorum, öneriniz var mı? Bir de bu iki ekran kartından hangisi daha mantıklı acaba? Açıkçası görünüş olarak da güzel dursun diyorum.Tahmini fiayatta toplam 50k civarı

Beyaz bir sistem toplamayı düşünüyorum, öneriniz var mı? Bir de bu iki ekran kartından hangisi daha mantıklı acaba? Açıkçası görünüş olarak da güzel dursun diyorum. Tahmini fiayatta toplam 50k civarı.

3080 alınmaz şu an için diyorum 4070 Super yeterli olacaktır. Marka olarak Zotac iyidir ASUS'ta tercihlerin arasında olabilir.

4070s tabii ki sistem de şöyle olabilir:
Bunlar 51k tutuyor bütçe yeterse 2 tane RAM al.

Bütçeyi biraz daha arttırsam ve bunu alsam nasıl olur bir de buna hangi işlemci gider.

Bu anakart Intel işlemcisine uygun bak yukarıdaki arkadaş 2K rahat oyun oynatacak ekipmanları atmış sıvı soğutucu kullanabilirsin. Anakartıda bu kadar yüksek tutma uzaya çıkmayacaksın bu bilgisayarla 😃

4070s tabii ki sistem de şöyle olabilir:
Bunlar 51k tutuyor bütçe yeterse 2 tane RAM al.

4070 Super için 31.5k verilmez. Satıcısı da teknostok diye birisi. Güvenilir gelmedi bana. Ben 33K'ya 4070 Ti Super almıştım. Sırf beyaz diye neredeyse aynı paraya iki segment daha düşük kart alıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı