Beyaz sistem toplama önerisi

Daha fazla  
Merhabalar;

Gruba yeni üye oldum. Üst düzey beyaz bir sistem topluyorum. Hem makine öğrenmesi, derin öğrenme, yapay zeka işleri için hem de oyun amaçlı kullanacağım.

Şu ana kadar aldıklarım:

Anakart: ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI
İşlemci: AMD RYZEN 9 9950X
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX 4090 OC BEYAZ
SSD: SAMSUNG 990 PRO 4TB
Kasa: LIAN LI DYNAMIC EVO RGB BEYAZ
Güç Kaynağı: ASUS ROG 1000W 80+ GOLD BEYAZ

Buraya kadar sistem nasıl olmuş sizce?

Henüz alamadıklarım:

Ram: 96 GB düşünüyorum. 2x48 GB olarak. Beyaz renk bulamadım. En kötü 64GB alacağım. Önerilerinize açığım. Kapasiteyi arttırmak adına 4 slot kullansam sıkıntı olur mu?

Sıvı Soğutucu: Kasa Lian Li olduğu için Lian Li'nin Galahad II LCD SL-INF 360mm olanı düşündüm. Aslında Asus Rog Ryujin III 360mm alacaktım. Beyaz renk bir türlü stoklara gelmedi. Beklemeye değer mi?

Fanlar: Yine 2 adet Lian Li Uni Fan TL LCD Reverse 3x120mm düşünüyorum. Bunları alt bölüme ve karşıya konumlandıracağım kasada içeri hava üflesin diye. Bir de egzoz fanı olarak yine Reverse olmayan Lian Li Uni Fan TL LCD 1x120mm düşünüyorum.

Anakart ve işlemci konusunda çok gelgit yaşadım. Intel kullanıcısıydım bugüne kadar. İlk kez AMD kullanacağım. Hala şansım var değiştirmekte bu arada. Bu konuda da fikirlerinizi merak ediyorum zira AMD tarafında BIOS sorunları, sistemin açılmaması gibi şikayetler okudum.

Her bileşen için önerilerinize açığım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…