Beyblade çocuklar içindir, çizgi film çocuk işi, oyuncak çocuk işi o çocuk işi bu işi falan bu tarz zihniyetten kurtulun artık. Böyle düşünen bir kişi ile aynı ortamda kalmayın direkt uzaklaşın. 70 yaşında da beyblade oynanabilir 5 yaşında da...
Çocuklar için olsa ne olacak ki biri elinde görüp "Bebeye bak Beyblade oynuyor hadi dalga geçelim" mi diyecek? Takmayın bunları canınız ne istiyorsa yapın.
15 yaşındayım 3 sene sonra üniversite sınavına gireceğim ama son günlerde çok fazla beyblade alıp oynamak istiyorum. Eskiden oynuyorduk ama çocuktuk o zamanlar, yine oynayasım geliyor ama artık büyüdük. Oyuncaklarla oynayamayız değil mi?
Al gitsin bende istiyorum ama sen büyüdün artık diyerek almıyorlar (doğum günü hediyesi olarak bile almazlar) ve 14 yaşındayım yani yoksa bakkalda satılan yaylı fırlatıcısı olanları modifiye edip oynuyorum arena tavsiyem tencere kapağı veya mikrodalga tabağı.
15 yaşındayım 3 sene sonra üniversite sınavına gireceğim ama son günlerde çok fazla beyblade alıp oynamak istiyorum. Eskiden oynuyorduk ama çocuktuk o zamanlar, yine oynayasım geliyor ama artık büyüdük. Oyuncaklarla oynayamayız değil mi?
15 yaşındayım 3 sene sonra üni sınavına gireceğim ama son günlerde çok fazla beyblade alıp oynamak istiyorum. Eskiden oynuyorduk ama çocuktuk o zamanlar, yine oynayasım geliyor ama artık büyüdük. Oyuncaklarla oynayamayız değil mi?