6 668214 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.294 Çözümler 5 14 Aralık 2023 #1 Dayanıklı beyblade nereden elde edebilirim? Trendyol ve AliExpress sitelerine baktım biraz ama dayanıklı olmadığı için şikayet ediyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2023
Dayanıklı beyblade nereden elde edebilirim? Trendyol ve AliExpress sitelerine baktım biraz ama dayanıklı olmadığı için şikayet ediyorlar.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.609 Çözümler 8 14 Aralık 2023 #2 668214 dedi: Dayanıklı beyblade nereden elde edebilirim? Trendyol ve AliExpress sitelerine baktım biraz ama dayanıklı olmadığı için şikayet ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Metal çerçeve ve metal vidalı bulursanız alın. Sadece dış çerçeve metal olsa da olur. Uzun süre sadece çerçevesi metal kullandım. Bir sorun yaşamadım.
668214 dedi: Dayanıklı beyblade nereden elde edebilirim? Trendyol ve AliExpress sitelerine baktım biraz ama dayanıklı olmadığı için şikayet ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Metal çerçeve ve metal vidalı bulursanız alın. Sadece dış çerçeve metal olsa da olur. Uzun süre sadece çerçevesi metal kullandım. Bir sorun yaşamadım.
6 668214 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.294 Çözümler 5 14 Aralık 2023 #3 EmirElibol dedi: Metal çerçeve ve metal vidalı bulursanız alın. Sadece dış çerçeve metal olsa da olur. Uzun süre sadece çerçevesi metal kullandım. Bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Biraz daha detaylı anlatırmısınız?
EmirElibol dedi: Metal çerçeve ve metal vidalı bulursanız alın. Sadece dış çerçeve metal olsa da olur. Uzun süre sadece çerçevesi metal kullandım. Bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Biraz daha detaylı anlatırmısınız?
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.609 Çözümler 8 14 Aralık 2023 #4 668214 dedi: Biraz daha detaylı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Beyblade genel olarak vida, orta destek, desteğe bağlı üst çerçeve ve dış korumadan oluşur. Dış koruma diğer beybladelere vuran kısımdır. Onun sert olması yeterli olacaktır.
668214 dedi: Biraz daha detaylı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Beyblade genel olarak vida, orta destek, desteğe bağlı üst çerçeve ve dış korumadan oluşur. Dış koruma diğer beybladelere vuran kısımdır. Onun sert olması yeterli olacaktır.