S Sercan Yeşil Ziyaretçi 18 Ekim 2013 #1 Arkadaşlar elde olan beybladelerle video çekeyim dedim. Ağır fail oldu sanırım. Kamera hızlarına yetişemeyince ortaya saçma görüntüler çıktı. Ama zevkli izlemenizi öneririm. (arkadaki TV sesi başka FAİL) Bunlar beybladelerim. Bunlarda videolar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 240p çekince hıza yetişir dedim teorim gene tutmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu 720p yaptım gene hız yetişemiyor. 60hz yaptım gene aynı 50hz yaptım gene ayın. Hız olayını çözersem bu işe gireceğim. Güzel olmuş mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Arkadaşlar elde olan beybladelerle video çekeyim dedim. Ağır fail oldu sanırım. Kamera hızlarına yetişemeyince ortaya saçma görüntüler çıktı. Ama zevkli izlemenizi öneririm. (arkadaki TV sesi başka FAİL) Bunlar beybladelerim. Bunlarda videolar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 240p çekince hıza yetişir dedim teorim gene tutmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu 720p yaptım gene hız yetişemiyor. 60hz yaptım gene aynı 50hz yaptım gene ayın. Hız olayını çözersem bu işe gireceğim. Güzel olmuş mu?
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 18 Ekim 2013 #2 Hardcore Extreme !!!
fukuli053 Hectopat Katılım 20 Haziran 2013 Mesajlar 262 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2013 #3 Ne izlerdim be eski bölümlerini !
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 12 Mayıs 2019 #5 Ogluma yeni aldim ben bunlardan cok seviyor
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 12 Mayıs 2019 #6 Ne oynardım beeğğ Benden büyük abiler getirirdi böle güzellerini,onların sahası falanda vardı bize vermiyorlardı ne günlerdi bee
Ne oynardım beeğğ Benden büyük abiler getirirdi böle güzellerini,onların sahası falanda vardı bize vermiyorlardı ne günlerdi bee
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.819 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2019 #8 Toby dedi: Kaça satarsın? Genişletmek için tıkla... Konunun açıldığı tarihe baksaydınız keşke. Ayrıca konu sahibinin hesabı kaldırılmış.
Toby dedi: Kaça satarsın? Genişletmek için tıkla... Konunun açıldığı tarihe baksaydınız keşke. Ayrıca konu sahibinin hesabı kaldırılmış.
snrkaan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 6 12 Mayıs 2019 #9 Toby dedi: Satabilir misin Genişletmek için tıkla... Bu konuyu hortlatmak için neler yaşadınız acaba merak ettim
Toby dedi: Satabilir misin Genişletmek için tıkla... Bu konuyu hortlatmak için neler yaşadınız acaba merak ettim
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 12 Mayıs 2019 #10 OHA xdxdxd gerçekten ne olmuşta bu fırlamış böyle?