Pelerinli keltoşş Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:45 #1 Arkadaşlar müzik dinlemek için high seviye basslari yuksek fakat mid ve tizleri de kotu olmayan bir kulaklık ariyorum. Şu anda Bayerndynamic 1990 Pro var aklımda. Sizlerin önerisi ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 11:55
Arkadaşlar müzik dinlemek için high seviye basslari yuksek fakat mid ve tizleri de kotu olmayan bir kulaklık ariyorum. Şu anda Bayerndynamic 1990 Pro var aklımda. Sizlerin önerisi ne olur?
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.628 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:59 #2 Kulak ici IEM olarak daha iyi secenekler var dusunursen eger.
Pelerinli keltoşş Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:05 #3 Andreas Rönnberg dedi: Kulak ici IEM olarak daha iyi secenekler var dusunursen eger. Genişletmek için tıkla... IEM kulaklıklar bana aşırı rahatsız geliyor ama daha iyi ise denemenin bi zararı olmaz önerilerini bekliyorum.
Andreas Rönnberg dedi: Kulak ici IEM olarak daha iyi secenekler var dusunursen eger. Genişletmek için tıkla... IEM kulaklıklar bana aşırı rahatsız geliyor ama daha iyi ise denemenin bi zararı olmaz önerilerini bekliyorum.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.628 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:07 #4 Pelerinli keltoşş dedi: IEM kulaklıklar bana aşırı rahatsız geliyor ama daha iyi ise denemenin bi zararı olmaz önerilerini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ZIiGaat Odyssey 2, Kiwi Ears Astral, Simgot ET142. Bunlar DT 1990 Pro'dan daha iyi ses kalitesi sunuyorlar.
Pelerinli keltoşş dedi: IEM kulaklıklar bana aşırı rahatsız geliyor ama daha iyi ise denemenin bi zararı olmaz önerilerini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ZIiGaat Odyssey 2, Kiwi Ears Astral, Simgot ET142. Bunlar DT 1990 Pro'dan daha iyi ses kalitesi sunuyorlar.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.305 Çözümler 8 Yer Silicon Valley Bugün 12:32 #5 Audio-Technica ATH-M50X Profesyonel Stüdyo Monitör Kulaklığı : Amazon.com.tr Audio-Technica ATH-M50X Profesyonel Stüdyo Monitör Kulaklığı : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
Audio-Technica ATH-M50X Profesyonel Stüdyo Monitör Kulaklığı : Amazon.com.tr Audio-Technica ATH-M50X Profesyonel Stüdyo Monitör Kulaklığı : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr