Beyerdynamic DT 990 Pro için 7000 TL'ye kadar ses kartı önerisi

Snow owl

Hectopat
Merhaba, benim Beyerdynamic dt 990 Pro kulaklığım var bilgisayarımdan yüksek kalitede müzik dinlemek için ses kartı arıyorum.
Biraz araştırdım ve Creative X G6 iyi bir ses kartı gibi gözüküyor ama X g6'nın o kadar da iyi olmadığını ve daha iyilerinin olduğunu söyleyenler var.
Bu yüzden ses kartı önerilerinizi bekliyorum.
Not: X G6 şu an 6571 TL ve X g6'dan daha iyi bir ses kartı yok ise X G6 alacağım.

Audient ID14 mkıı ses kartı​

Pişman olma şansın yok, alternatif olarak da;

Motu M4 Type-C ses kartı​

Dersen başka yok mu tabii var efendim;

Universal Audio Volt 476 ses kartı​

Universal Audio Volt 276 ses kartı​

Hiç birini beğenmezsen de;

Solid State Logic SSL 2+ 2x2 Ses Kartı​

değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
tavsiye ettiğiniz ses kartlarına baktım hepsi iyi ses kartları ama hangisini alacağıma karar veremedim çünkü sadece ihtiyacıma göre ses kartı bakıyorum bu yüzden fazladan para vermek istemiyorum. anlayamadığım bazı şeyler var.

1. tek kanal çift kanal farkı nedir ?
2. audient ıd 14 ile id4 farkı nedir ? veya solid state logic ssl 2+ ile solid state logic ssl 2 farkı ?
3. bu bahsettiklerim arasında ses kalitesi farkı yoksa yani hepsi aynı ses kalitesini veriyorsa hangisi daha ucuz ise onu alabilirmiyim ? çünkü ben sadece kulakığımı bağlayım pc den müzik dinleyeceğim hiçbir müzik aletini yada enstürmanı bağlamayacağım.

universal audio çok pahalıymış

@Merdt

@balikeat

@srcn90

Son düzenleme:

G6 Amazon'da 2000 liraydı. Onu alın geçin bence.

Ben bunların hiçbirinin cevabını bilmiyorum hocam, sana bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…