Beyerdynamic DT 990 Pro için ses kartı önerisi

8sret

Kilopat
Merhabalar, bilgisayarım için öncelik oyun olmak üzere film ve müziklerde de üzmeyecek, kaliteli bir kulaklık almayı düşünüyorum. Şu an için kararım Beyerdynamic DT 990 Pro yönünde. Bu kulaklık 250 Ohm. Anakartım Gigabyte B450 Aorus Pro. Sizce anakartımdaki dahili ses kartı yeterli olur mu? Yeni kart almam gerekirse öneriniz ne olur? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süre kullandım, DT 990 Pro güzel kulaklıktır. Harici ses kartı almanız verimli olacaktır. Alacaksanız "Native Instruments Komplete Audio 1" ses kartını öneririm, bu kartın daha altını almaktansa, hiç almayıp anakartın dahili ses birimini kullanmak daha mantıklı olacaktır. Dilerseniz kulaklığı edindikten sonra anakartın ses kartıyla deneyimleyin. Eğer ses seviyesi, kalitesi vesaire sizi tatmin etmezse, ses kartına yönelin.

Öneriniz için teşekkürler. Şimdi hangi kulaklığı kullanıyorsunuz?

Hocam kulaklığı kullanmaya devam ediyormusunuz oyunlarda performası nasıl, uzun kullanımda ağrı vs yapıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…