Beyerdynamic DT770 için ses kartı

trap4life

Decapat
Elimde Beyerdynamic DT770 Pro - 80 Ohm referans stüdyo kulaklığı ve M-Audio Fast Track ses kartı var. Ses kartım kulaklığı tam besleyemiyordu, gain full'deyken bile az ses veriyordu. Yakın zamanda ses kartım bozuldu ve yeni ses kartı almaya karar verdim. Aklımda Focusrite Scarlett 2i2 ve Steinberg UR22 Mk II var. Kulaklığımı tam olarak kullanabilmemi sağlayacak, bunlar veya bunların dışında hangi ses kartı almam gerektiğini araştırıyorum. Bu konularda bilgisi veya deneyimi olan kişiler yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
80 Ohm'luk bir kulaklığı çoğu ses kartı besler. Fast Track'in kulaklık output değerleri de gayet yeterli görünüyor. Sorununuz başka bir şey olmasın? Bahsedilen Focusrite ve Steinberg modeli de yine 80 Ohm için yeterli gelecektir.

Bu ses kartlarına baktığınıza göre halihazırda müzikle uğraşıyor olmalısınız. Behringer'in uygun fiyatlı bir kulaklık amfisi var. Adını şu anda hatırlayamıyorum. En ideal çözüm ses kartının yanına bir tane de o kulaklık amfisinden almak.

Bütçe belirtin.
Bütçe maksimum 700 olacak, gerçi birkaç alacak durumu var ona göre değişebilir. İkinci el ürün bakıyorum zaten bu aralar.
2 yıldır prodüktörlük yapıyorum. Elimdeki Fast Track çok eski bir üründü ve sanırım ömrü doldu artık. Ayrıca gain yükselttiğimde veya alçalttığımda cızırtı yapıp sinir ediyordu. Bu yüzden bunu bir köşeye atıp sürücü problemi yaşatmayacak kaliteli bir ürün bakıyorum. Bahsettiğim kartlardan birini aldığımda düşük ses sorunu yaşarsam mecbur dediğiniz gibi bir kulaklık amfisi alıcam ama şuan tek sorun hangi kartı alacağım. Karar vermekte zorlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…