BeyerDynamic HD770 için 250 Ohm vs 80 Ohm

EQUARIA

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği
BeyerDynamic HD770 almayı düşünüyorum. 250 ohm ile 80 ohm arasında ses yükeskliği ve kalite farkı olur mu? 32 ohm'luk da alabilirim olmayacaksa. Eğer varsa 250 ohm kaldırabilecek kaliteli fakat ucuz bir şeyler önerebilir misiniz? Piyasayı bilmediğimden bütçe belirtemiyorum sizin önerilerinize göre bütçe ayıracağım.

Aradan çok zaman geçmiş ama başkaları faydalansın diye yazıyorum. Bu iki kulaklıkta mükemmel kulaklıkar. 250 ohm ve 80 ohm'da harici olarak iyi bir ses kartına ihtiyaç duyan kulaklıklar. Bana kalırsa creative ae5 plus ve üzeri ses kartları ya da stüdyo sınıfı ses kartları işini görecektir. usb ses kartları yeterince güçlü olmadığından besleyemez bu kulaklıkları ama yok ben usb ses kartı alacağım diyorsan fiio k3 gibi o zaman 80 ohm ya da 32 ohm olanı tercih edin. Stüdyo sınıfı amp'ler ilgili ise pek bilgim yok. Müzik forumlarında ancak bulabilirsin işini görebilecek iyi bir audi amp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…