Beylikdüzü'ne 1000 Mbps internet gelir mi?

DarkBeard

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 10 yıldır Beylikdüzü barış mahallesi'nde ikamet ediyorum. Bu bölge ilçenin en yoğun en kalabalık olduğu bölgedir. Tüm binalarda Türksat kutusu olduğundan Kablonet ve KabloTV kullanımına mecbur gibi bir şeysin. Sağladıkları internet hızı 100 Mbps ötesi yok maalesef. Hiçbir sağlayıcı buraya 1000 Mbps getirmiyor. Çok ilginç TurkNet abuk subuk yerlere giriyor buraya girmiyor. Girseler kaçacak binlerce insan var KabloNet'ten. Bu konuyla alakalı bilgisi olan bu bölgede oturup internet çalışmalarını takip eden birileri var mı ve varsa bilgi sağlayabilirse çok mutlu olurum. Sırf bu yüzden Beylikdüzü'nden taşınmayı düşünüyorum. Daha önce Gaziosmanpaşa'da yaşıyordum oradan bile internet hızı yüzünden kaçtım. Şimdi orası 1000 burası 100 :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 10 yıldır Beylikdüzü barış mahallesi'nde ikamet ediyorum. Bu bölge ilçenin en yoğun en kalabalık olduğu bölgedir. Tüm binalarda Türksat kutusu olduğundan Kablonet ve KabloTV kullanımına mecbur gibi bir şeysin. Sağladıkları internet hızı 100 Mbps ötesi yok maalesef. Hiçbir sağlayıcı buraya 1000 Mbps getirmiyor. Çok ilginç TurkNet abuk subuk yerlere giriyor buraya girmiyor. Girseler kaçacak binlerce insan var Kablonet'ten. Bu konuyla alakalı bilgisi olan bu bölgede oturup internet çalışmalarını takip eden birileri var mı ve varsa bilgi sağlayabilirse çok mutlu olurum. Sırf bu yüzden Beylikdüzü'nden taşınmayı düşünüyorum. Daha önce Gaziosmanpaşa'da yaşıyordum oradan bile internet hızı yüzünden kaçtım. Şimdi orası 1000 burası 100 :)

Çok talep olursa getirirler onun dışında zor kafalarına göre hareket ediyorlar.

Adnan Kahveci Mahallesindeyim hala 1000 mbps gelmedi. Kafayı sıyırıcam artık.

Adnan kahveci mahallesindeyim hala 1000 Mbps gelmedi. Kafayı sıyırıcam artık.

Uydunetten arıza için gelen abiye sordum beykent tarafında döşemeye başladılar barış tarafına 1,5 - 2 seneyi bulur gelmesi dedi. Onun yalancısıyım. Eğer barışa 1, 5-2 sene süre biçtiyse adnan kahveciye 1 seneye gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı