Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya. Ufacık bir parçayı bile yollayamıyorlar. EUAS'da ayrı bir amatör. Bunu alan adam debriyaj da alacaktır sipariş geçerken bir sor değil mi debriyaj takılıyor mu diye.
Evet Debriyaj alacak arkadaşlar şuan için VD4 almasın. Bir sonraki partide debriyaja uyumlu modelleri gelecektir.
Hocam imkanınız varsa bir yerde Direct Drive set ile G29 kullanıp aradaki farka değer mi görün. Ben dişli kayışlı dd setleri kullandım ve sonuna kadar değdiğini biliyorum. İstanbul'daysanız Gelbura'nın mağazasında VD6 deneyebilirsiniz.
2. El g29'a da hayatta güvenmem. Vitesi kronik sorunlu. Kronik olarak dişli atma sorunu var. Ve pedalları çok hassas toz girse bile çalışmaz hale geliyor.
Yine de tercih ve bütçe sizin.
Pxn support ve sales'i de etiketleyin ve DM atın hocam. Çin saatine göre cevap veriyorlar. Yarın sabah cevap gelir.
Bende g 29 düşünüyorum şu an, evet tak tuk ses falan yapıyor ama vites ve debriyaj ile beraber fiyatı çok uygun. Zaten geçici heves olduğu için 30 k verilir mi bilmiyorum Pxn'e onun için G29 alacağım gibi 9 taksitle.
Bende g 29 düşünüyorum şu an, evet tak tuk ses falan yapıyor ama vites ve debriyaj ile beraber fiyatı çok uygun. Zaten geçici heves olduğu için 30 k verilir mi bilmiyorum Pxn'e onun için G29 alacağım gibi 9 taksitle.
Siz bilirsiniz arkadaşlar. G29 alırsanız gerçekten geçici heves olacak kısa sürede satacaksınız. Direct Drive herhangi bir model alırsanız da oynadığınız bütün oyunları bırakıp sürekli direksiyon başında olmak isteyeceksiniz.
Siz bilirsiniz arkadaşlar. G29 alırsanız gerçekten geçici heves olacak kısa sürede satacaksınız. Direct Drive herhangi bir model alırsanız da oynadığınız bütün oyunları bırakıp sürekli direksiyon başında olmak isteyeceksiniz.
Biraz bekleyin o zaman 30K'lık PXN'i ben bu bütçelere önermiyorum zaten.
PXN V10 Pro'lar gelecek 1 aya. Verdiğiniz paraya değsin sahibinden G29 çöplüğü olmasın artık.
Nakit alabilen varsa da yukardaki sahibindendeki satıcıdan alsın. Vallahi de billahi de yazık G29'a verilen paraya almayın aldırmayın