Benim IQ 66, nasıl bir gerizekalıymışım ben ya. Zaten kendimden hep şüpheleniyordum şu an emin oldum, tam bir gezizekalıyım. Zaten 2 yıllık üniversite bölümünü 8 yılda bitirdim.
Benim IQ 66, nasıl bir gerizekalıymışım ben ya. Zaten kendimden hep şüpheleniyordum şu an emin oldum, tam bir gezizekalıyım. Zaten 2 yıllık üniversite bölümünü 8 yılda bitirdim.
Yok ya farklı testlerle çıktı, ayrıca birkaç yıl önce hastanede Rorschach testi yapıldığında da zekam geri çıkmıştı, 7-8 yaşında çocukların çözeceği testlerde hatalar yapmıştım.
Yok ya farklı testlerle çıktı, ayrıca birkaç yıl önce hastanede rorschach testi yapıldığında da zekam geri çıkmıştı, 7-8 yaşında çocukların çözeceği testlerde hatalar yapmıştım.
Yani üzülmüyorum, benim de özel bir yeteneğim vardır bir gün açığa çıkacaktır. Tanrı beni sadece yiyip içip s*çmak için yaratmış olamaz, hatta kimseyi.
Beynimin yüzde yüzünü kullansam, zaman makinesini icat edip on altı yaşındaki beni döve döve forum kültürü ve Türkçe yazmayı öğretirdim. On altı yaşında ne kadar çekilmez bir insan evladı olduğumu gördüm geçen gün.