Nette biraz arastirma yaptim; %10'unu kullaniyormusuz. Bu ne kadar dogru olabilir bilmiyorum. Birakin %100'u, insan beyninin %30'unu kullansa bile dunyayi ele gecirir. Bunun filmi bile var. İzlemeyen mutlaka satın alıp izlesin.
Nette biraz arastirma yaptim; %10'unu kullaniyormusuz. Bu ne kadar dogru olabilir bilmiyorum. Birakin %100'u, insan beyninin %30'unu kullansa bile dunyayi ele gecirir. Bunun filmi bile var. İzlemeyen mutlaka satın alıp izlesin.
İnsan beyninin tamamı kullanılır, bunu bizzat Sinan Canan'a sordum. Aksi şeyler hurafedir, insanların kendini üstün bir varlıkmış gibi görmek istediklerinden bunun türediğini düşünüyorum
Beynin yüzde kaçının kullanıldığına dair yalan yanlış bilgi kirliliklerini ve uyduruk filmleri izlersen olacağı bu.
Bilimsel makaleleri araştırıp okuyunuz.
Asla cevaplanmamış ve cevaplanamayan bir soru. Kesin bir cevabı yok. Bana sorarsanız beynimizin %10'unu kullanıyoruz. %100'ünü kullanabilseydik Flash olurduk ve ölümsüz olurduk bence. Ya da bu kadar sınırlandırılmazdık. Aynı zamanda karşımıza çıkan bir İntegral sorusunu bile ışık hızında doğru bir şekilde cevaplandırabilir, takılmazdık.