Beyoğlu Gazozu incelemesi

One Face

Kilopat
Gazoz zencefilli. Çok hoş. Artı olarak%100 şeker pancarı şekeri kullanılmış. Değişik değişik tatlandırıcı ya da glikoz şurubundan kullanılmamış.
100 mL'si 39.6 kalori. Bir şişesi 250mL.
99 kalori. Bir şişesinde 23.5 gram şeker var. Neredeyse onda biri kadar şeker ama ana besin gibi sürekli tüketmeyecekseniz sorun olmaz.
Bu tip diğer gıdalar için de geçerli.
Amazon'dan satın aldım.
Hem yerli de.
Kapağı hafif. Beypazarı maden suyunun kapağından hafif. Onun kapağı daha metalimsiydi.
Şişenin şekli hoş bence. Fotoğrafda görürsünüz zaten. Tuğla deseni var. His olmuş.

Son düzenleme:
Daha detaylı ve görsellerle desteklenmiş bir inceleme beklerdim. Güzel bir fikir ama

Daha detaylı ve görsellerle desteklenmiş bir inceleme beklerdim. Güzel bir fikir ama
Hocam görseli ekleyeceğim eve gidince.
Bir de ilk kez inceleme yapıyorum. Yapayım dedim.
Ve ne gibi detaylar olmalı sizce?

Zafer gazozu daha güzel bence.

Şişesindeki şeker miktarıyla farklı şeyler çok karışmış. İçerdiği kalori ve şeker miktarını ayrı bir kısma, geri kalanını ayrı bir kısma ayırabilirsin.

Ürünü önceden denedim, benim fazla hoşuma gitmedi. Serinlemek için içebileceğim bir seçenek değil.

Hocam görseli ekleyeceğim eve gidince.
Bir de ilk kez inceleme yapıyorum. Yapayım dedim.
Ne kadar "gazlı" olduğuna değinebilirsin. Bilindik markalarla bu konuda kıyas yapabilirsin. (Mesela sprite benim hoşuma gitmiyor, boğazımı fazla yakıyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…