swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.411 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #1 Beyond: Two Souls, Steam'de %80 indirim alarak. 660 -> 132 TL fiyatına düştü! İndirim sonu: 15 Eylül! / oyunun Türkçe, genel incelemeleri "Son Derece Olumlu" /Türkçe dil desteği mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Beyond: Two Souls, Steam'de %80 indirim alarak. 660 -> 132 TL fiyatına düştü! İndirim sonu: 15 Eylül! / oyunun Türkçe, genel incelemeleri "Son Derece Olumlu" /Türkçe dil desteği mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nekope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.200 Çözümler 18 9 Eylül 2025 #2 Güzel oyundur, parasına değer.
rueens Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #3 Ben başladım ama kontrolü çok kötü geldi, bıraktım. Detroit Become Human'ı çok beğenmiştim. Buna pek katlanamadım.
Ben başladım ama kontrolü çok kötü geldi, bıraktım. Detroit Become Human'ı çok beğenmiştim. Buna pek katlanamadım.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.934 Çözümler 6 Yer Pendik 9 Eylül 2025 #4 rueens dedi: Ben başladım ama kontrolü çok kötü geldi, bıraktım. Detroit Become Human'ı çok beğenmiştim. Buna pek katlanamadım. Genişletmek için tıkla... Heavy Rain oynayamadım bende aşağı çek sonra sola çek diyor 50 kere falan denedim oyunun başında algılamıyor garip.
rueens dedi: Ben başladım ama kontrolü çok kötü geldi, bıraktım. Detroit Become Human'ı çok beğenmiştim. Buna pek katlanamadım. Genişletmek için tıkla... Heavy Rain oynayamadım bende aşağı çek sonra sola çek diyor 50 kere falan denedim oyunun başında algılamıyor garip.
Y yaboxo4824 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.271 Çözümler 4 10 Eylül 2025 #5 rueens dedi: Ben başladım ama kontrolü çok kötü geldi, bıraktım. Detroit Become Human'ı çok beğenmiştim. Buna pek katlanamadım. Genişletmek için tıkla... Benim de aksine Gamepad ile baştan sonra bitirdiğim ilk ve nadir oyunlardan biri olabilir.
rueens dedi: Ben başladım ama kontrolü çok kötü geldi, bıraktım. Detroit Become Human'ı çok beğenmiştim. Buna pek katlanamadım. Genişletmek için tıkla... Benim de aksine Gamepad ile baştan sonra bitirdiğim ilk ve nadir oyunlardan biri olabilir.