Beyond Two Souls alınır mı?

eneloxx

Centipat
Daha fazla  
Oyun eminim ki guzeldir ama Detroit'i 1 ay once bitirdim ve Detroit daha yeni bir oyun oldugu icin beyondun o seviyeye cikabilecegini dusunmuyorum. Sizce oynarken zevk alir miyim? Yoksa yabanlik mi hissederim?

Akıcı bir hikayesi var, bir fırsat verilebileceğini düşünüyorum.

Bende bu iki oyunu almayı ve oynamayı düşünüyorum. Steam'de fiyatlar biraz tuzlu gibi. Epic'ten bu iki oyun da alınır mı? Epic'in motoru falan farklı deniyor. Kötü bir oyun deneyimi yaşar mıyım?

Ben çok sevdim hocam bence pişman olmazsınız ama Detroit kadar değil tabii grafik ve hikaye olarak ayrılar biraz ama Beyond'un da hikayesi de çok güzeldi.

Bende bu iki oyunu almayı ve oynamayı düşünüyorum. Steam'de fiyatlar biraz tuzlu gibi. Epic'ten bu iki oyun da alınır mı? Epic'in motoru falan farklı deniyor. Kötü bir oyun deneyimi yaşar mıyım?

İkisini de Epic'ten oynadım bir sıkıntı yaşamadım hiçbir şey olmaz.

Aynı oyun, sadece farklı platform. Hiçbir sorun olmaz, alabilirsiniz.

Oyun eminim ki guzeldir ama Detroit'i 1 ay once bitirdim ve Detroit daha yeni bir oyun oldugu icin beyondun o seviyeye cikabilecegini dusunmuyorum. Sizce oynarken zevk alir miyim? Yoksa yabanlik mi hissederim?

Zevk alırsın. Detroit kadar olmasa da oyunda 24 tane son var. Hikayesi de mükemmel. Yeni düzelmiş sıra ile oyna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…