Beyond Two Souls kronolojik sırayla mı oynanmalı normal sırayla mı?

Hangi sıra?

• Normal şekilde

Oy: 14 73,7%
  • Kronolojik (Düzenlenmiş)

Oy: 5 26,3%

• Oy verenlerin toplamı
    19
Makaleler
1
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V)
Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB
RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16
Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX
Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W
Kasa: Zoko Chiko ARGB
SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4
HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5"
HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5"
İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2
Meslek
Öğrenci
Detroit Become Human ve Heavy Rain gibi Quantic Dream oyunlarını daha önce oynayıp bitirmiş ve bu tür oyunların hayranı biri olarak sizce normal sırayla mı oynamalıyım yoksa kronolojik sırayla mı?

1752169556173.png

Düzenleme: Düşünün düşünün! En çok siz düşünün! Neymiş arkadaş bir konu açtık herkes düşündürücü atıyor...

Son düzenleme:
Çıkış tarihe göre oynarsan daha iyi olur. Diğer türlü Heavy Rain oynanışı bayıyor insanı.
Onu sormadım hocam, Detroit ve Heavy Rain oynadım zaten. Beyond'un kendi içinde 2 seçenek var onu sordum. Ayrıca Heavy Rain de gayet iyi oyun hakkını yedirmem :)

Son düzenleme:
Orijinal çok daha iyi şahsen. İki defa bitirdim ikisinde de farklı sırayla gittim. Karakter değiştiriyor gibi hissettiriyor, nasıl istersen öyle yap derim.

Detroit Become Human ve Heavy Rain gibi Quantic Dream oyunlarını daha önce oynayıp bitirmiş ve bu tür oyunların hayranı biri olarak sizce normal sırayla mı oynamalıyım yoksa kronolojik sırayla mı?

Eki Görüntüle 2532054
Ben yapımcı firmanın uygun gördüğü normal sırayla oynadım. Öyle oynadığınız zamanda Joide'nin hayatını düzgün göremiyorsunuz ama karakterlerin psikolojisinin ve kişiliğinin nasıl ilerlediği, etkilendiğini ve öncesinde/sonrasında neden böyle şeyler yaşandığını öğrenmiş oluyorsunuz.
Tabi tahmin etmesi kolay şeylerde var ama yapımcı firmanın bi bildiği vardır diye "normal" olarak dün bitirdim.

Başarımları kovalaması zor doğrusu.

1752170626621.png

Tamam arkadaşlar normal oynuyorum :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı