Beyond Two Souls oynanır mı?

Flaxlucy

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç saat önce Detroit'i bitirdim. Aynı yapımcı beyond Two Souls'u yapmış. Oyunun gameplayine baktığımda pek bir şey anlamadım. Sadece olduğu yerde durup başka yerleri görebiliyor. Bilen biri varsa spoiler vermeden oyunu anlatabilir mi ve oynanır mı?

Oynanmazmı, şu an indirmeye başlamamanız hata.

Stranger Things'e benziyor oyun biraz. Hikayesi benziyor daha doğrusu.

Birkaç saat önce Detroit'i bitirdim. Aynı yapımcı beyond Two Souls'u yapmış. Oyunun gameplayine baktığımda pek bir şey anlamadım. Sadece olduğu yerde durup başka yerleri görebiliyor. Bilen biri varsa spoiler vermeden oyunu anlatabilir mi ve oynanır mı?

Oynanır ama ben çok sevmedim Detroit de olan yapı yok Detroit de seçtiğin her yol önemli iken bunda senin verdiğin kararlar o kadar etkili olmuyor ayrıca anlatım Detroit'den biraz daha yavan bana kalırsa daha çok sinematik ilerliyor bu yüzden ben çok sevemedim.

Teşekkürler yazdıklarınız için detroiti alırken hep bu oyun ile heavy rain karşıma çıkıyordu ama oyunlarda izlediğimde hiç bir şey anlamamıştım hikayesi oynanışı vs çok değişik geldi

Teşekkürler yazdıklarınız için Detroit'i alırken hep bu oyun ile Heavy Rain karşıma çıkıyordu ama oyunlarda izlediğimde hiçbir şey anlamamıştım hikayesi oynanışı vs çok değişik geldi.

Heavy Rain Detroit'e daha yakın bir oyun onu oyna derim önce Detroit de olduğu gibi seçimlerin önemli ve hikayesi daha iyi bana göre.

Keyfini kaçırmak istemem ama bende senin gibi Detroit oynadıktan sonra oynadım detroide 2 kere girip oyunu bitirdim bir oturuşta 5 saat oynadım neredeyse ama beyond için aynı durum geçerli değildi benim için yarıda bırakıp sildim hatta mekanikler çok daha aptalca çalışıyor Detroit'e göre.

Keyfini kaçırmak istemem ama bende senin gibi Detroit oynadıktan sonra oynadım detroide 2 kere girip oyunu bitirdim bir oturuşta 5 saat oynadım neredeyse ama beyond için aynı durum geçerli değildi benim için yarıda bırakıp sildim hatta mekanikler çok daha aptalca çalışıyor Detroit'e göre.
Yok benim keyfimi kaçırıcak bir durum yok oyundan bir halt anlamadım zaten ama teşekkürler yazdıklarınız için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı