soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 4 Eylül 2024 #11 Kızların partisine gittiğiniz bölüm,sebebini çoğu kişi biliyor
Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 588 Çözümler 3 4 Eylül 2024 #12 Yerayay dedi: Quantic Dream'in en iyi 3 oyunu beyond, Detroit, Heavy Rain'dir. ( bence ) Genişletmek için tıkla... Heavy Epic'deki kütüphanemde duruyorda oynama fırsatı hiç bulamadım.
Yerayay dedi: Quantic Dream'in en iyi 3 oyunu beyond, Detroit, Heavy Rain'dir. ( bence ) Genişletmek için tıkla... Heavy Epic'deki kütüphanemde duruyorda oynama fırsatı hiç bulamadım.
poltergeist88 Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #13 Yerayay dedi: Bence evsiz ve kaçak bölümü harikaydı. Genişletmek için tıkla... Partiyi dağıttığımız bölümden aldığım keyfi unutamıyorum.
Yerayay dedi: Bence evsiz ve kaçak bölümü harikaydı. Genişletmek için tıkla... Partiyi dağıttığımız bölümden aldığım keyfi unutamıyorum.
Y Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.374 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #14 soulsteal59 dedi: Kızların partisine gittiğiniz bölüm, sebebini çoğu kişi biliyor Genişletmek için tıkla... Benim tercihim yapmamaktan yanaydı hocam. poltergeist88 dedi: Partiyi dağıttığımız bölümden aldığım keyfi unutamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam en sonda evi yakıcaktim kendimi zor tuttum. Royce0 dedi: Heavy Epic'deki kütüphanemde duruyorda oynama fırsatı hiç bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mutlaka oynayın hocam kaçmaz.
soulsteal59 dedi: Kızların partisine gittiğiniz bölüm, sebebini çoğu kişi biliyor Genişletmek için tıkla... Benim tercihim yapmamaktan yanaydı hocam. poltergeist88 dedi: Partiyi dağıttığımız bölümden aldığım keyfi unutamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam en sonda evi yakıcaktim kendimi zor tuttum. Royce0 dedi: Heavy Epic'deki kütüphanemde duruyorda oynama fırsatı hiç bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mutlaka oynayın hocam kaçmaz.
poltergeist88 Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #15 Royce0 dedi: Heavy Epic'deki kütüphanemde duruyorda oynama fırsatı hiç bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bana göre en iyi Quantic Dream oyunudur Heavy Rain, fahrenheit da güzeldir.
Royce0 dedi: Heavy Epic'deki kütüphanemde duruyorda oynama fırsatı hiç bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bana göre en iyi Quantic Dream oyunudur Heavy Rain, fahrenheit da güzeldir.
Y Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.374 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #16 poltergeist88 dedi: Bana göre en iyi Quantic Dream oyunudur Heavy Rain, fahrenheit da güzeldir. Genişletmek için tıkla... Heavy Rain çok iyi ama daha önce Fahrenheit'ı oynamamıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2024
poltergeist88 dedi: Bana göre en iyi Quantic Dream oyunudur Heavy Rain, fahrenheit da güzeldir. Genişletmek için tıkla... Heavy Rain çok iyi ama daha önce Fahrenheit'ı oynamamıştım.
poltergeist88 Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #17 Yerayay dedi: Heavy Rain çok iyi ama daha önce Fahrenheit'ı oynamamıştım. Genişletmek için tıkla... Mutlaka oynayın hocam.
Yerayay dedi: Heavy Rain çok iyi ama daha önce Fahrenheit'ı oynamamıştım. Genişletmek için tıkla... Mutlaka oynayın hocam.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 4 Eylül 2024 #18 Royce0 dedi: Heavy Epic'deki kütüphanemde duruyorda oynama fırsatı hiç bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oynanır. Benim için Quantic Dream oyunlarının en iyisidir.
Royce0 dedi: Heavy Epic'deki kütüphanemde duruyorda oynama fırsatı hiç bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oynanır. Benim için Quantic Dream oyunlarının en iyisidir.
Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 588 Çözümler 3 5 Eylül 2024 #19 591529 dedi: Oynanır. Benim için Quantic Dream oyunlarının en iyisidir. Genişletmek için tıkla... Şu an oynadığım bir hikayeli oyun var o bitince mutlaka oynayacağım teşekkürler.
591529 dedi: Oynanır. Benim için Quantic Dream oyunlarının en iyisidir. Genişletmek için tıkla... Şu an oynadığım bir hikayeli oyun var o bitince mutlaka oynayacağım teşekkürler.