Beyoyun'dan kod alan var mı?

Hocam ama şöyle birşey var kim bu tedarikçi, ve neden bu kadar birbirinden alakasız oyunlar var bana göre random falan değil, ne isteseler onu atıyorlar bu kadar aynı oyunun gelmesi tesadüf olamaz yada büyük oyunların çıkma şansı %1 falan.

Kodun tedarikçisini kimseye söyler mi bilmiyorum açıkçası benim olsa bende söylemezdim oyunlar zaten birçoğu bilindik oyunalr ama aslında biraz modası da hafiften geçmiş oyunlar Arma 3 falan zaten Far Cry 5 indirimler 80 TL'ye mi ne düşüyor yani kodlarının da çok zor bulunabilecek olduğunu düşünmüyorum sistem kar ettiği sürece içinden iyi oyunlarda gelebilir ki etmesi içinde ucuz oyunların olması gerekir. Zaten kendi liste paketinden çok az kar ettiğini sadece kur farkını zam olarak yansıttığını amacının da diğer paketlerin ve ileride ekleyeceği diğer birçok ürünün reklamı ve referansı olması açısından ucuzdan verdiğini söylüyor. Bence oluru olan ve çalışan bir sistem zaten satıcı aslında birçok büyük siteye ve satıcılarada başka paketler konusunda tedarik desteği sağlıyormuş bayağı tecrübesi var.

Dediğim gibi sayfa sahibinin oranalr hakkında bir bilgisi yok olsa bence mutlaka söyleyecek biri ama benim kanaatimce ucuz oyunların upside Arma 3 Cyber vs gibi bunların çıkma oranı biraz daha fazla bu normal bir durum bana kalırsa da csgo kasalarındaki sistemin aynısı.

Daha detaylı bilgi için istersen sayfa sahibiyle iletişime geç benim görüşlerim bunlar ucuz oyunların da çıkmasını göz önüne alarak denenebilir yok ben ucuz oyun gelirse üzülürüm diyen varsa da almasın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…