Yoldaş Sincap Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 735 Çözümler 1 21 Eylül 2020 #1 Sadece BF 1'de oluyor. Sistemim BF 1'i desteklemiyor ama 20 FPS'de oynuyorum. Bir sıkıntı çıkartır mı?
Sadece BF 1'de oluyor. Sistemim BF 1'i desteklemiyor ama 20 FPS'de oynuyorum. Bir sıkıntı çıkartır mı?
Çözüm LiZarD 21 Eylül 2020 Ekran kartın çok fazla düşük BF 1 için şöyle sıkıntı çıkarabilir fazla ısınır ve yorarsın ekran kartını.
Ekran kartın çok fazla düşük BF 1 için şöyle sıkıntı çıkarabilir fazla ısınır ve yorarsın ekran kartını.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 21 Eylül 2020 #2 Sisteminiz yetersiz ise olması normal. Tam sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 21 Eylül 2020 #3 Adı üstünde desteklemiyor sıkıntılar çıkarması normal sayılabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Yoldaş Sincap Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 735 Çözümler 1 21 Eylül 2020 #4 LiZarD dedi: Adı üstünde desteklemiyor sıkıntılar çıkarması normal sayılabilir. Genişletmek için tıkla... Sistemim AMD'a-8 4555M HD Radeon 7600G bir sıkıntı çıkartır mı? PC'ye bir şey olur mu? Oyun orijinal. Blacksidemre dedi: Sisteminiz yetersiz ise olması normal. Tam sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistemim a-8 4555M HD Radeon 7600G. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
LiZarD dedi: Adı üstünde desteklemiyor sıkıntılar çıkarması normal sayılabilir. Genişletmek için tıkla... Sistemim AMD'a-8 4555M HD Radeon 7600G bir sıkıntı çıkartır mı? PC'ye bir şey olur mu? Oyun orijinal. Blacksidemre dedi: Sisteminiz yetersiz ise olması normal. Tam sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistemim a-8 4555M HD Radeon 7600G.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 21 Eylül 2020 #5 Sistem yetersizliğinden dolayı oluyor. Ekstra FPS artışı istiyorsanız config ayarlarını değiştirin veya bilgisayar hızlandırma tekniklerini uygulayın. Artı 0 Eksi
Sistem yetersizliğinden dolayı oluyor. Ekstra FPS artışı istiyorsanız config ayarlarını değiştirin veya bilgisayar hızlandırma tekniklerini uygulayın.
KS KS Yoldaş Sincap Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 735 Çözümler 1 21 Eylül 2020 #6 Blacksidemre dedi: Sistem yetersizliğinden dolayı oluyor. Ekstra FPS artışı istiyorsanız config ayarlarını değiştirin veya bilgisayar hızlandırma tekniklerini uygulayın. Genişletmek için tıkla... Bazı şeyleri taktikleri yaptım.Sıkıntı yoksa tekrar gireceğim. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Sistem yetersizliğinden dolayı oluyor. Ekstra FPS artışı istiyorsanız config ayarlarını değiştirin veya bilgisayar hızlandırma tekniklerini uygulayın. Genişletmek için tıkla... Bazı şeyleri taktikleri yaptım.Sıkıntı yoksa tekrar gireceğim.
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 21 Eylül 2020 #7 Ekran kartın çok fazla düşük BF 1 için şöyle sıkıntı çıkarabilir fazla ısınır ve yorarsın ekran kartını. Artı 0 Eksi Çözüm
Ekran kartın çok fazla düşük BF 1 için şöyle sıkıntı çıkarabilir fazla ısınır ve yorarsın ekran kartını.
KS KS Yoldaş Sincap Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 735 Çözümler 1 22 Eylül 2020 #8 LiZarD dedi: Ekran kartın çok fazla düşük BF 1 için şöyle sıkıntı çıkarabilir fazla ısınır ve yorarsın ekran kartını. Genişletmek için tıkla... En iyi cevap verecektim ama yanlış soru cümlesinden dolayı veremedim. Artı 0 Eksi
LiZarD dedi: Ekran kartın çok fazla düşük BF 1 için şöyle sıkıntı çıkarabilir fazla ısınır ve yorarsın ekran kartını. Genişletmek için tıkla... En iyi cevap verecektim ama yanlış soru cümlesinden dolayı veremedim.
Vorpee Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 340 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #9 LiZarD dedi: Ekran kartın çok fazla düşük BF 1 için şöyle sıkıntı çıkarabilir fazla ısınır ve yorarsın ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Ya kardeşim 2060 la oynuyorum aynı şey bende de var. Artı 0 Eksi
LiZarD dedi: Ekran kartın çok fazla düşük BF 1 için şöyle sıkıntı çıkarabilir fazla ısınır ve yorarsın ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Ya kardeşim 2060 la oynuyorum aynı şey bende de var.