BF 1'de HUD nedir?

Majima Goro

Centipat
Daha fazla  
BF 1 de HUD nedir ve HDR ile Dolby vision arasındaki fark nelerdir? Hangisini kullanırsam daha iyi bir görüntü alabilirim?
Sistemim
3400G APU sistem
2x8 RAM.
Ayrıca bazı haritalarda bazı yerlerde ekranda karmaşık renkler çıkıyor mesela seddulbahir haritasında ekran bir anda mor oluyor bazı yerlerde.
Oyun orjinal, origin üzerinden oynuyorum.

HUD ekranın altındaki can barı, mermi sayısı vs. dir eğer kapatırsanız onlar gözükmez.

HUD ekranın altındaki can barı, mermi sayısı vs. dir eğer kapatırsanız onlar gözükmez.
Peki ya ekranda çıkan renkler için bir fikriniz var mı? Sadece 2 haritada yaşadım bu sorunu. Monitörüm eski bir monitör bu yüzden kaynaklanıyor olabilir mi?

Peki ya ekranda çıkan renkler için bir fikriniz var mı? Sadece 2 haritada yaşadım bu sorunu. Monitörüm eski bir monitör bu yüzden kaynaklanıyor olabilir mi?

RAM yetmezliği olabilir mi? Görüntü problemleri genelde o yüzden çıkıyor.

Gerçi 16 imiş kusura bakmayın.

Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi? Bir oyunda yaşamıştım aynı sorunu sürücüleri güncelleyince düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…