M mazda 3 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 560 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 Başlıktaki hatanın sebebi nedir dostlar?
Çözüm M M mazda 3 5 Ağustos 2025 F4T1H dedi: BIOS'tan Secure Boot açman lazım. Genişletmek için tıkla... Nasil yapabilirim hocam tam olarak anlatır misiniz? Secure Boot state user yazıyor onu degistiremiyorum; OS type other OS Secure Boot mode Custom'da, diğer seçenek de standart başka seçenek yok. OS type Windows UEFI yapınca sorun düzeldi, teşekkürler.
F4T1H dedi: BIOS'tan Secure Boot açman lazım. Genişletmek için tıkla... Nasil yapabilirim hocam tam olarak anlatır misiniz? Secure Boot state user yazıyor onu degistiremiyorum; OS type other OS Secure Boot mode Custom'da, diğer seçenek de standart başka seçenek yok. OS type Windows UEFI yapınca sorun düzeldi, teşekkürler.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.376 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 5 Ağustos 2025 #2 BIOS'tan Secure Boot açman lazım. Artı 0 Eksi
Turkıahv Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #3 BIOS'tan key isimli bir seçenek var, üstüne gel enter yap F10 ile kaydet düzelir. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
KS KS M mazda 3 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 560 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #4 F4T1H dedi: BIOS'tan Secure Boot açman lazım. Genişletmek için tıkla... Nasil yapabilirim hocam tam olarak anlatır misiniz? Secure Boot state user yazıyor onu degistiremiyorum; OS type other OS Secure Boot mode Custom'da, diğer seçenek de standart başka seçenek yok. OS type Windows UEFI yapınca sorun düzeldi, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
F4T1H dedi: BIOS'tan Secure Boot açman lazım. Genişletmek için tıkla... Nasil yapabilirim hocam tam olarak anlatır misiniz? Secure Boot state user yazıyor onu degistiremiyorum; OS type other OS Secure Boot mode Custom'da, diğer seçenek de standart başka seçenek yok. OS type Windows UEFI yapınca sorun düzeldi, teşekkürler.