E Emre Köse Hectopat Katılım 27 Ocak 2013 Mesajlar 185 Yer Ankara 5 Şubat 2015 #1 BF4 MP oynarken bazı silahların aksesuarlarından "Battlepack item" yazıyor. Bu ne anlama geliyor ve o aksesuarları nasıl açacağım ?
BF4 MP oynarken bazı silahların aksesuarlarından "Battlepack item" yazıyor. Bu ne anlama geliyor ve o aksesuarları nasıl açacağım ?
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #2 Battlepack'ten çıkan silah aparatları var sadece Battlepack'ten çıkıyor.
E Emre Köse Hectopat Katılım 27 Ocak 2013 Mesajlar 185 Yer Ankara 5 Şubat 2015 #3 Battlepack ne oluyor peki ?
Noveniur Hectopat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #4 Gerçek para ile aliniyor. BF Premium alman gerek.
E Emre Köse Hectopat Katılım 27 Ocak 2013 Mesajlar 185 Yer Ankara 5 Şubat 2015 #5 Hmm. Peki önerebileceğiniz bir silah var mı Assault için. Şu an yüksek hasarından dolayı SCAR-H kullanıyorum ben.
Hmm. Peki önerebileceğiniz bir silah var mı Assault için. Şu an yüksek hasarından dolayı SCAR-H kullanıyorum ben.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #6 Silinen üye dedi: Gerçek para ile aliniyor. BF Premium alman gerek. Genişletmek için tıkla... Yok deve derim bu yoruma. Level aldıkça (bronz, gümüş ve altın) ve silahlarda belirli kill sayısına gelince (siyah) battlepack açılıyor. Premium satın aldığında 12 tane hediye ediyor, istersen para ile alınabiliyor.
Silinen üye dedi: Gerçek para ile aliniyor. BF Premium alman gerek. Genişletmek için tıkla... Yok deve derim bu yoruma. Level aldıkça (bronz, gümüş ve altın) ve silahlarda belirli kill sayısına gelince (siyah) battlepack açılıyor. Premium satın aldığında 12 tane hediye ediyor, istersen para ile alınabiliyor.
E Emre Köse Hectopat Katılım 27 Ocak 2013 Mesajlar 185 Yer Ankara 5 Şubat 2015 #7 Hmm. Anladım ilerleyen zamanlarda açılacak yani sağ olun. Silah konusunda da yardımcı olabilir misiniz ?
Hmm. Anladım ilerleyen zamanlarda açılacak yani sağ olun. Silah konusunda da yardımcı olabilir misiniz ?