M Mancher0 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 Sürekli kicked by punkbuster hatası alıyorum. Punkbuster'i kurdum düzelmedi, repair yaptım gene düzelmedi, punkbuster A ve B var ikisi de çakışıyor ne yapacağım bilmiyorum artık. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2021
Sürekli kicked by punkbuster hatası alıyorum. Punkbuster'i kurdum düzelmedi, repair yaptım gene düzelmedi, punkbuster A ve B var ikisi de çakışıyor ne yapacağım bilmiyorum artık.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.838 Çözümler 11 18 Aralık 2021 #2 Bende de aynı sorun vardı. Kökten kaldırıp netten indirdiğimi kurunca düzelmişti. Artı 0 Eksi
KS KS M Mancher0 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #3 fakir pikaçu dedi: Bende de aynı sorun vardı. Kökten kaldırıp netten indirdiğimi kurunca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Yani oyunu en baştanmı indireyim? Artı 0 Eksi
fakir pikaçu dedi: Bende de aynı sorun vardı. Kökten kaldırıp netten indirdiğimi kurunca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Yani oyunu en baştanmı indireyim?
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.838 Çözümler 11 18 Aralık 2021 #4 Mancher0 dedi: Yani oyunu en baştanmı indireyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, Punkbuster'ı yeniden indir. Artı 0 Eksi
Mancher0 dedi: Yani oyunu en baştanmı indireyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, Punkbuster'ı yeniden indir.
KS KS M Mancher0 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #5 fakir pikaçu dedi: Hayır, Punkbuster'ı yeniden indir. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim Bakalım olacak mı? Artı 0 Eksi
fakir pikaçu dedi: Hayır, Punkbuster'ı yeniden indir. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim Bakalım olacak mı?