EA App BF 5 gözükmüyor

İşletim sistemi
Windows 10

Sinjihou

Picopat
Daha fazla  
RAM
XPG 16 GB
Ekran kartı
GIGABYTE RX 6600
Anakart
MSI MS-7C51
İşlemci
R5 5500
Arkadaşlar, öncelikle selam. Birkaç gün önce Windows'ta sorun oluştu, bu yüzden Windows'un olduğu diski sıfırladım. Windows'un bulunduğu disk oyunların bulunduğu diskten ayrıydı yani oyunlar duruyor, bunlardan biri de BFV. Windows'u tekrar kurduktan sonra BFV'ye giriş yapmaya çalışıyorum fakat EA Play oyunu göremiyor ve tekrar indirmeye çalışıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar, öncelikle selam. Birkaç gün önce Windows'ta sorun oluştu, bu yüzden Windows'un olduğu diski sıfırladım. Windows'un bulunduğu disk oyunların bulunduğu diskten ayrıydı yani oyunlar duruyor, bunlardan biri de BFV. Windows'u tekrar kurduktan sonra BFV'ye giriş yapmaya çalışıyorum fakat EA Play oyunu göremiyor ve tekrar indirmeye çalışıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Oyunu yükleyeceğin zaman orada yükleme yerinin adresi olur. Oradan oyun neredeyse o diske gidip oradaki oyunun klasörünü seçmen lazım. Sonra var olan dosyaları tanıyacak ve indirmeden yükleyecektir.

Bak oyunu yüklemek istiyorsun misal
Bu BF1 orada install location var D diski diyor ya yanda CHANGE var ona tıklayacaksın.

Ekran görüntüsü 2025-02-24 140928.png

Sonra oradan açılan yerden oyun nerede yüklüyse önceki yeri mesela bende D diskinde ya oraya giriyorsun

Ekran görüntüsü 2025-02-24 140946.png

Sonra orada bende Origins oyunlar klasöründe yüklü sende belki direk Battlefield 5 diye de çıkabilir burada amaç o dolu klasörü bulmak onu bulup tamam diyorsun. Şu an bende yok oyun hiç yüklü değil ama buradan seçeceksin Battlefield 1

Ekran görüntüsü 2025-02-24 140955.png

Daha sonra tekrar EA Appden Next dediğinde normal yükler gibi. Orada aşağıda yüklemeyecek dosyaları denetlemeye başlayacak hepsini sayıp biraz sürebilir. Sonra eksik gedik veya yeni bir patch gelmemişse oyunu tanıyacak bu kadar.

Son düzenleme:
Oyunu yükleyeceğin zaman orada yükleme yerinin adresi olur. Oradan oyun neredeyse o diske gidip oradaki oyunun klasörünü seçmen lazım. Sonra var olan dosyaları tanıyacak ve indirmeden yükleyecektir.

Bak oyunu yüklemek istiyorsun misal.
Bu BF1 orada install location var D diski diyor ya yanda change var ona tıklayacaksın.

Eki Görüntüle 2431841

Sonra oradan açılan yerden oyun nerede yüklüyse önceki yeri mesela bende D diskinde ya oraya giriyorsun.

Eki Görüntüle 2431842

Sonra orada bende Origins oyunlar klasöründe yüklü sende belki direk Battlefield 5 diye de çıkabilir burada amaç o dolu klasörü bulmak onu bulup tamam diyorsun. Şu an bende yok oyun hiç yüklü değil ama buradan seçeceksin Battlefield 1

Eki Görüntüle 2431844

Daha sonra tekrar EA appden Next dediğinde normal yükler gibi. Orada aşağıda yüklemeyecek dosyaları denetlemeye başlayacak hepsini sayıp biraz sürebilir. Sonra eksik gedik veya yeni bir patch gelmemişse oyunu tanıyacak bu kadar.

Kral sağ ol cevabın için görmemişim, söylediğin cevabı denemiştim indirelecek klasörü önceden oyunun olduğu klasör olarak seçtim fakat oyunu algılamayıp tüm datayı aniden sildi ve tekrardan aynı oyunu yüklemeye başladı yani en baştan yüklemek zorunda kaldım(Technopat'ta açtığım hiçbir konuya mesaj yazılmadığı bakmıyordum görmedim kusura bakma)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı