S siyahgiyengenco Kilopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #1 Oyuna girdikten sonra mikrofon aktif oluyor ve hışırtı sesi geliyor. Oyunu oynayamıyorum. Kulaklık: Sony WH-CH510. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2022
Oyuna girdikten sonra mikrofon aktif oluyor ve hışırtı sesi geliyor. Oyunu oynayamıyorum. Kulaklık: Sony WH-CH510.
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #2 siyahgiyengenco dedi: Oyuna girdikten sonra mikrofon aktif oluyor ve hışırtı sesi geliyor. Oyunu oynayamıyorum. Kulaklık: Sony wh-ch510. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda mikrofon kısmında “masaüstü uygulamalarının mikrofonu kullanmasına izin ver” kısmını devre dışı yapmka sorunu çözer ama unutmayın Discord gibi sohbet uygulamalarında mikrofon çalışmaz. Artı 0 Eksi
siyahgiyengenco dedi: Oyuna girdikten sonra mikrofon aktif oluyor ve hışırtı sesi geliyor. Oyunu oynayamıyorum. Kulaklık: Sony wh-ch510. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda mikrofon kısmında “masaüstü uygulamalarının mikrofonu kullanmasına izin ver” kısmını devre dışı yapmka sorunu çözer ama unutmayın Discord gibi sohbet uygulamalarında mikrofon çalışmaz.